Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karuzela nad lozeczko jaka??>

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy prosze doradzcie mi jaka karuzele do lozeczka kupic maluszkowi?Mieszkam w Anglii jade do Polski za dwa tyg.a za miesiac moja siostra rodzi i gdy spytalam co chce dla dzidzi powiedziala,ze wlasnie taka karuzelke,bo wszystko juz ma,kupilam pare ciuszkow,no ale z ta karuzelka mam problem nie wiem ktora wybrac.

Gość gość
Sliczna jest,ale nie wiem czy taka dostane tu u nas,a ile ma melodyjek i jakie?

Gość gość
Tez mieszkam w anglii.i mam fisher price forest duza jest ladna .ma melodyjki.droga jest . Patrz w argosie

Gość gość
ja swoim dzieciom czegoś takiego wieszac nie będę czytałam że dzieci się tego boją, że im coś lata i drze się nad główką

Gość gość
Jak karuzela to tylko TINY LOVE mają fajne kolory a nie to co np. bright starts-ta firma robi mdłe... Ja swojej małej kupiłam używaną(nie było widać sladów) bo nowa np. Tiny love - rainforest kosztuje 2 stówy. No i ta karuzela ma najlepsze opinie na bangli:) a ja tam sprawdzam wszystko zanim kupie.

Gość gość
ja mialam na baterie, pol godziny grala i byla bajeczna. fisher price ale sa tansze

Gość gość
Ja dostałam w prezencie taką zwykłą z Simba Baby. Ale fajna, synek ją lubi.

Gość gość
fisher price?????????? i baterie będziesz zmieniała co 3 dni!!!! ja miałam ich karuzele, ładna , ładnie grała ale baterie do niej trezba co kilka dni zmieniac .....porażka

Gość gość
Ja mam fisher price i jakos baterii jeszcze nie zmienialam a uzywamy miesiac. Zrezzta jak komus baterie przeszkadzaja to mozna zmienic na zasilacz,na allegro mozna dokupic. Mozna tez kupic akumulatorki i ladowac-zwykle paluszki i do tego adaptery na te wieksze. Nasz model to taka z biciem serca,cudowna planeta. Dla mnie ma jedna wade:nie mozna odgiac jej na bok,a czasem dziecko chce spac a xabawka je rozdraznia. Musialam powiesic ja w drugim koncu lozeczka i przekladac dziecko. Bo karuzelki odczepiac mi sie nie chce za kazdym razem i szukac dla niej miejsca w i tak malym mieszkaniu.

Gość też Rainforest
baterie tak szybko się zużywają, gdy korzysta się z projektora.