Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie szukać odpowiedniej partnerki? (Kandydatki na żonę)

Polecane posty

Gość gość

Cześć, wszystkim. Od jakiegoś czasu nie układa mi się w sprawach sercowych. Nie potrafię się pozbierać i jestem troszkę podbity. Chciałbym znaleźć osobę (kobietę), która by mnie rozumiała i wspierała lecz nie wiem gdzie takiej osoby szukać. Myślałem żeby pójść gdzieś do jakiegoś klubu i tam spróbować, ale to jednak nie dla mnie. Z kolei poszukiwania gdzieś w centrum miasta wśród całkowicie obcych ludzi są dla mnie bardzo krępujące. Moje grono znajomych jest niezbyt liczne, w którym zresztą nie ma zbyt wielu kobiet. Jeśli chodzi o poznawanie kobiet w pracy też nie jest to możliwe ponieważ jestem budowlańcem i w moim otoczeniu pracy rzadko można natknąć się na jakikolwiek kobiety. Czuję się bardzo zaniepokojony swoją sytuacją, ponieważ prawie wszyscy moi kumple już mają dziewczyny, niektórzy już są po ślubie, a ja w dalszym ciągu jestem samotny. Powiedzcie mi, gdzie mam szukać? Może spróbować poznać kogoś przez internet?

Gość jaaaa tak
ja poznalam chlopaka przez ineternet, otaczam sie w pracy na studiach kobietami, zatem zostalo mi szukanie tzw sztuczne;p iii poznalam idealnego chlopaka na regionalnym czacie;)nawet nie myslalam,ze jest to mozliwe, dodam ze wczesniej poznawalam na imprezach, wyjsciahc i byly to krotki znajomosci, ale moja rada, taka zeby szybko przechodzicn do reala po 3 dniach najpozniej tydzien!