Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość  ;)

Jak przytyć

Polecane posty

Gość gość  ;)

witam Mam taki problem iż waże 48kg na 168 cm.wzrostu cały czas staram sie przytyć, unikam slodyczy, Jem wysokokaloryczne potrawy, staram się jeść min.5 razy dziennie. także ćwiczę.. nic... cały czas waże tyle samo.. a wyglądam jakbym miała same kości.. czy jest jakaś rada na to by przytyć?

Robiłaś sobie badania? Moim zdaniem masz dobrą wagę. Ja jestem Twojego wzrostu i ważę 50-51kg, a chciałabym schudnąć.

Gość gość
ja mialam ten sam problem, ale zaczelam chodzic na silke na mase. mam diete pod silke. duzo bialka, ale nie tylko. dasz rade

Gość gość  ;)
właściwie wszyscy dookoła się mnie pytają czy mam anoreksję, nie czuje sie z tym najlepiej, musze przytyć

Odpowiednia dieta, suplementy,ćwiczenia i powinnas nabrać masy. Ile masz lat?

Gość gość  ;)
15

W Twoim wieku ważyłam ok 45 kg, a jadłam za kilka osób,zaczełam tyć ok 20 roku życia, więc nie wykluczone,że Tobie też się zmieni za kilka lat.

Gość gość
jestes dzieckiem. nic nie kombinuj przy wadze, bo mozesz sie tak wywindowac w gore, ze potem bedziesz na diecie 500kcal. jestes stale w wieku dojrzewania tu sie moze wiele zmienic, w tym metabolizm.

Gość gość
ja jak chcialam przytyc to przytyłam byłam chuda nawet po 2 ciazach , jak patyk ale teraz za to mam juz 48 kat i od 6 lat ciagle na dietach , przez to ze wtedy przytyłam na siłe, jakby sztucznie a nie naturalnie , jakbym wiedziala z etak to bedzie to bym nic nie robila a teraz moze nie musialabym byc na dietach