Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzamimówią

zakochana

Polecane posty

Gość zuzamimówią

mój problem to banał - zakochałam się w aktorze . Wiem że wiele z nas to przechodziła ale ja męcze się z tym ponad rok. I nie mogę niczego robić bo cały czas o nim myśle.to głupie ale co mam robić???

Gość zuzamimówią
ps. Wszystko ok ale on jest -5 lat starszy -nie mieszka nawet w europie -ma chyba dziewczynep a najgorsze jest to że ja jego fiłm mam na płycie i jest to mój ulubiony film . Nie moge go oglądać bo wpadam w szał... Dopiero po wyjściu z sali kinowej gdzie poraz pierwszy zobaczyłam ten film uświadomiłam sobie że się zaakochałam

Gość helga3333
Co to za aktor?

Gość zuzamimówią
ps. Wszystko ok ale on jest -5 lat starszy -nie mieszka nawet w europie -ma chyba dziewczynep a najgorsze jest to że ja jego fiłm mam na płycie i jest to mój ulubiony film . Nie moge go oglądać bo wpadam w szał... Dopiero po wyjściu z sali kinowej gdzie poraz pierwszy zobaczyłam ten film uświadomiłam sobie że się zaakochałam

Gość zuzamimówią
a ja nawet nie wiem jak sie nazywa bo zawsze usypiam na napisach ale jakiś z australi

Gość gość
a w czym gra

Gość zuzamimówią
w jakiejś biografi ale mam ich w domu duuuuuużo więc niezbyt orientuje się która to :( unfortuntely

Gość zuzamimówią
w jakiejś biografi ale mam ich w domu duuuuuużo więc niezbyt orientuje się która to :( unfortuntely

Gość gość
taaa zakochana a nie wisz jak się nazywa i nie znasz tytułu filmu :O gdybys była nim zauroczona to bys wygooglowała sobie :O kretyńskie to prowo, mogłas sie bardziej postarac

Gość zuzamimówią
straszne , prawda? Wchodze na forum i prowokuje , nie staram się... Ale cóż , jak ci to przeszkadza to masz 2 wyjścia 1.omijać z daleka jak problem 2.zgłosić , a jak skasują to nie będziesz zmuszona czytać tego bń pirze

Gość zuzamimówią
straszne , prawda? Wchodze na forum i prowokuje , nie staram się... Ale cóż , jak ci to przeszkadza to masz 2 wyjścia 1.omijać z daleka jak problem 2.zgłosić , a jak skasują to nie będziesz zmuszona czytać tego bń pirze

Gość gość
przejdzie ci jak kogoś poznasz:) też tak miałam ale mam męża i dzieci i już nawet nie pamiętam w kim się tak zakochałam;)

Gość daj se spokój
jak z australi to masz0% na spotkanie z nim. Zapomnij. Pozdro;)

Gość daj se spokój
a pzt daj se spokój bo jak ci ktoś nie wierzy to jego problem. Aż tak ci zależy żeby gość ci wierzył? Mnie by to tam waliło . Bo najłatwiej nie wierzyć;)

Gość gość
znajdź jakieś zajęcie.poszukaj go w gogle i "zapoznaj" się z nim. Znudzi ci się kiedyś...