Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdopodobieństwo ciąży

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo nieregularne cykle. Wahają się między 27 a 42 dni Ostatnio współżyłam po bardzo długiej przerwie. W dniu, w którym odbył się stosunek zrobiłam test owulacyjny, który nie wykazał owulacji, z partnerem użyliśmy prezerwatyw ze środkiem plemnikobójczym w połączeniu z globulkami plemnikobójczymi. Dzisiaj jest 35 dzień cyklu, a ja niestety nadal nie mam okresu. Zawsze tuż przed miesiączką okropnie bolą mnie piersi, jednak tym razem na siłę próbuje je dotykać, i większego dyskomfortu nie odczuwam, może taki delikatny, ale nie wiem czy tak jest rzeczywiście, czy sobie to wmawiam dla uspokojenia się. Istnieje prawdopodobieństwo, że mogę być w ciąży? Ostatnio miałam mnóstwo stresów, do tego strasznie się denerwuję tym brakiem miesiączki, może to też jest przyczyna?

Gość gość
Do tego zaznaczam, że prezerwatywa ani się nie zsunęła, ani nie pękła, sprawdzaliśmy

Gość gość
Proszę o odpowiedź, bo już sama nie wiem co ze sobą zrobic z tych nerwów...

Gość gość
Testy owulacyjne czasem zawodzą z tego co wiem, więc jeśli chcesz wyznaczać testami dni płodne to chyba lepszy byłby mikroskop owulacyjny

Gość gość
Zabezpieczyliście się bardzo dobrze, więc ja osobiscie wykluczałabym ciąże na 99%.Czekaj spokojnie na @, a jak w ciagu tygodnia nie dostaniesz to możesz zrobić test ale pewnie wyjdzie negatywny.Głowa do gory!

Gość gość
Nadal nic...czuję się jak przed miesiączką, pobolewają mnie piersi, trochę brzuch i nadal nic... nie wiem już sama, nie mogę się na niczym innym skupic :/

Gość gość
Po długiej przerwie sex byl namiętny to moze byc też wynik dodatni.

Gość gość
Powinnaś pójść do lekarza i zacząć się leczyć, bo jestes chora.

Gość gość
Mam pytanie dotyczące mikroskopu owulacyjnego o którym była wcześniej mowa. Czy mogą go stosować kobiety karmiące? Orientujecie się może?