Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyborcy PIS myslą, że Kaczyński coś zmieni haha

Polecane posty

Gość gość

śmieszni jestescie. Zły Tusek odejdzie a dobry Kaczorek zbawi kraj. Przeciez jemu chodzi tylko o władze i rozprawienie sie z dawnymi wrogami a nie dobry przecietnej Jadzi z mięsnego 🖐️

Gość Dj 80's
oczywiście że zmieni, do koryta dorwą się nowe świnie, a polska będzie krajem pod dyktaturą czarnej katolickiej hołoty

Gość gość
pis to zaklamane s****wo,ktore wybraliscie.Za 6-8 m-cy zrozumiecie.A moze brat zabil brata, historia zakie tematy....Debil u wladzy, z debilami. dzieki BOGU wyjechalem z kraju za wladzy PIS w 2014. Kazdy ktory glosowal na pis jestem pewien zdechnie!!!!!

Gość gość
Ale nie beda stare swinie przy korycie hahah

Gość gość
00.10 dokladnie haha

Gość gość
Roznica miedzy po a pis polega na tym ze po kradlo pod siebie a pis kradnie ale i inni na tym korzystają :p za czasow rzadow pis mialam wiecej.

no nic nie zmieni, chyba że przywróci troszkę normalności w sferze obyczajowej, w sferze suwerenności być może znów nas zdradzi, w sferze ekonomicznej nie chce lub nie umie być prawicowe żadnych dogłębnych zmian nie będzie, ale najważniejsze, że PO już leży liczę na Kukiza i jego bandę:-p że będzie ich dobrze temperował w tym socjalistyczno-dyktatorskim zbetonieniu.

Gość gość
W telefonii komorkowej pracowalam, w handlu nic specjalnego

Gość gość
Teraz pracuje w biurze obslugi klienta i jest kiepsko.Rodzina mi wyjechala z kraju, za czasow pis bylismy wszyscy razem teraz 70 procent znajomych za granica siedzi. Wyjechali z 4ry lata temu

Gość gość
Za czasow pis w telefonii zarabialo sie powyzej 2000zl 3000zl za czasow po 1500-1800zl.to pis wprowadzil becikowe z ktorego skorzystalam.nie bylo takiego burdelu w sluzbie zdrowia.dzieki po zamiast leczyc sie panstwowo place prywatnie bo inaczej jyz dawno by mnie nie bylo bo bym sie nie doczeksla wizyty, moje dziecko na sile zostalo wyslane do 1szej klasy no i wszystko zostali sprywatyzowane pueniadze uciekaja za granice nie ma polskiej gospodarki. Polscy przedsiebiorcy placa wysokie podatki gdzie markety zagraniczne nie placa nic.

Polscy przedsiebiorcy placa wysokie podatki gdzie markety zagraniczne nie placa nic. x tu się zgadzam, że to bez sensu, płacić podatki należy tam, gdzie się funkcjonuje, co to za głupi zwyczaj?:O jestem za uczciwą prywatyzacją większości sektora publicznego w stylu k***inowym generalnie pis to tacy socjaliści o dobrym sercu, nie zrobią swoim owieczkom za dłużej krzywdy, sęk w tym, że nie każdy chce być owieczką:-p ja wolę być tygrysem:-p

Gość gość
A kto Ci broni byc tygrysem :p

Gość gośćszarik
tygrysy Maja chude dupki...hehe nawet nie stalas Kolo tygrysa...locha

Gość gość
A mnie smiesza ludzie ktorzy mimo tego jakiego syfu narobilo PO i tak dalej na nich glosuja bo boją sie PISu. Kazde zmiany sa dobre, lepiej probowac cos zmienic niz trwac w gownie bo tak jest wygodniej i bezpieczniej. Poza tym gość dziś ma rację. Nie trzeba być geniuszem żeby zauważyć, że mimo wszystko, za czasów PISu nie było tak źle jak to przedstawiacie, mało tego można odważyć się na stwierdzenie, że żyło się lepiej niż za czasów PO.

Gość gość
Wystarczy, że PiS sprzeciwi się napływowi islamistów do Polski i już dokona więcej niż PO które jak widać umiało jedynie zdradzać Polaków.

Gość gość
9.49 puknij się w ten głupi lub

Gość gość
gosc 9.49 otóż to! gosc 9.59 do takich jak Ty powinno sie strzelać

Gość brokeninside87
pis te zdradziło i będzie zdradzać Polaków (traktat lizboński, ciche przyzwolenie na utworzenie armii eu:O) śmieszą mnie fanatycy pisu, którzy łykają jak pelikany, że to nasz wybawienie od po, a ukadowi po-pis w to graj x gość dziś Wystarczy, że PiS sprzeciwi się napływowi islamistów do Polski i już dokona więcej niż PO które jak widać umiało jedynie zdradzać Polaków. x :D to jest własnie prosty zabieg tych dwóch partii do bujania narodu w nieskończoność:D