Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbrzydsze, najgorsze miasta w Polsce

Polecane posty

Gość gość
Najbrzydsze Legnica i Łódź - Legnicę mam niedaleko, więc cholera wiem, a w Łodzi rodzinę, brzydszych miast nie widziałam, a trochę już pozwiedzałam :) Najładniejsze Kraków i Wrocław (moje miasto, chociaż są takie miejsca, że mnie odstrasza osobiście :P ale to wszędzie tak)

Gość TurystkaXXX
Rzeszów i Białystok. Nie dość , że niezbyt ładne to jeszcze daleko od szosy. I bardzo bardzo stalinowskie ( budynki oczywiście).

Gość gość
No nie, z Białymstokiem to siee nie zgodzę, to jedno z najczystszych i unowocześnionych miast w Polsce Wg mnie to Łódź, Wrocław, Katowice

Gość gość
Radom!!!! nie cierpie teogo miasta!

Gość gość
Łódź Rzeszów

Gość gość
Bytom. Szaro buro i ponuro. To samo Katowice. Brzydkie miasta.

Gość gość
Radom, Skarżysko Kamienna

Gość gość
Bydgoszcz taki nic specjalnego Nysa Września A takie naj to Wrocław Kraków Nadmorskie urokliwe miasteczka

Gość gość
Jak można pisać o Rzeszowie, że nie jest ładny? To mogą tylko ludzie, którzy w nim nie byli, jakieś pacany. Bardzo ładny jest Zamość, ciekawy Lublin, Przemyśl, Krosno, Sanok, jeśli chodzi o wschód, także Olsztyn. Miasto, w którym nie chciałbym mieszkać, to Radom, faktycznie też niektóre miasta na Śląsku nie są za ciekawe.

Gość gość
Jarosław jest brzydkim miastem

Gość gość
Suwałki straszne wypisdufo

Gość gość
Czemu uważacie że Jaworzno to brzydkie miasto? Mi się bardzo podoba. Jest czysto no i niedaleko mam swój ulubiony sklep Fashion House ;). Mamy ładne bloki którymi zarządza firma http://nieruchomosci-slask.pl/. Ogólnie nie uważam że Katowice są brzydsze.

Gość gość
Zdecydowanie Sosnowiec i wiekszosc Zaglebia. Mieszkalem tam kilka lat i moge powiedziec: brud, obskurne budynki, wszedzie pelno szarosci i smiec****ijanych typkow na lawkach w parku i opuchnietych od alkoholu twarzy w tramwajach. Jak sie spedzilo troche czasu w takich miastach jak Gdansk czy Krakow to czlowiek nie wierzy, ze jeszcze takie upadle regiony jak Sosnowiec, Bedzin czy Dabrowa w tym kraju istnieja. A jednak. Z gory przepraszam, jesli kogos urazilem. Nie wasza wina mieszkancy, tylko waszych gospodarzy, bo kazde z tych miast ma ogromny i niewykorzystany potencjal.

Gość gość
Zaglebie ma patologie wpisana w tradycje z ktora nikt nic nie robi. Pomijajac paskudna, gierkowska architekture, ktora wymaga nakladow finansowych, to chyba mozna zaczac od podstaw? Zrobic wiekszy nacisk na meneli nieraz lezacych to na lawkach przystankowych to nieraz wrecz zataczajacych sie na torach tramwajowych? Moze to pieprzone kzk gop zamiast bezmyslnie spisywac kazdego, kto w ciagu kilku minut nie skasowal biletu wzieloby sie za porzadek z zulami pijacymi i przeklinajacymi w autobusach? Nie tylko od mandatow jestes ie, ale od ogolnego zachowania porzadku w komunikacji miejskiej. No ale czego sie od was spodziewac, skoro sami cuchniecie wodka i piwskiem i chwiejcie sie na nogach i cwaniakow zgrywacie.... Moze patrole policji zaczelyby bywac w okolicach, gdzie awantury i placze dziecka sa codzienne? A nie odmawiac interwencji, bo zglaszajacy nie jest pewny nru mieszkania goscia tyrana z nad przeciwka?

Gość gość
Skarżysko, Starachowice, Radom

Gość gość
co oznacza dla was brzydkie miasto?dla mnie kazde ma swój urok. wiadomo w jednych zyje sie gorzej w drugich lepiej ale najlatwiej narzekac ze brzydkie ("zwiedzenie" miasta przejazdem i wydawanie osadow jest bez sensu).Każde miasto ma swoją historie a miasteczka typu Ryki, Łęczne itp raczej do miast się nie zaliczają...

Gość gość
PIEKNY jest KRAKOW,tam mieszkam od lat.

Gość gość
Moim zdaniem najładniejsze są Kielce.Wiem bo tu mieszkam

Gość gość
A bylas / es gdzies indziej ? :D

Gość gość
Wbrew stereotypom Bydgoszcz jest zadbanym i ładnym miastem, jeżeli chodzi natomiast o najbrzydsze to Toruń, bo jest w nim słaba organizacja ruchu i to same blokowiska.

Gość gość
Zgadzam się, nawet pomijając konflikt między Toruniem a Bydgoszczą. Jestem w Toruniu od 5 lat, studiuję tu.i odliczam dni do końca. Ludzie którzy tu przyjechali w większości dość niesympatyczni i uważający się za niewiadomo co. Na uczelni dzieją się cuda (to chyba jedna z najbardziej nietolerancyjnych uczelni w kraju), komunikacja publiczna to jakiś koszmar, bo wszystko WIECZNIE się spóźnia. Blokowiska-jak przyznał mój poprzednik. Szkoda, bo centrum miasta dość ładne. Ale to zdecydowanie nie jest dobre miejsce.

Gość gość
Toruń w porównaniu do 90 procent polskich miast to jest PIĘKNY.

Gość gość
Może i ładny jest, chociaż co kto lubi. Mnie raczej chodziło o NAJGORSZE bo NAJBRZYDSZEGO narazie niemam...

Gość gość
Poznań- brudno, ludzie pazerni na kase, nie tolerancyjni, ktoś ma kiepski gust wymyślając elewacje budynków. Windy obsikane jak chcesz z peronu pkp dostać się na Most Dworcowy.

Gość gość
Warszawa zamieszkana przez wrednych warszawianistów, którzy uważają, że są pępkiem świata. Nawet w centrum miasta jest wiele ruder, budynków, z których odpada tynk. Z jednej strony ulicy nowoczesny wieżowiec, z drugiej rozpadająca się rudera. A prawobrzeżna Warszawa to jeden wielki slams. I to ciągłe gadanie, że Warszawa to nowoczesna europejska stolica, a tak naprawdę to zapyziałe, brudne, zatłoczone miasto obwieszone reklamami.

Gość gość
Swidnica kolo Wroclawia ma piekny rynek , w Rzeszowie moze i jest czysto ale tam nic nie ma same blokowiska a rynek taki zwykly z niska zabudowa.

Gość gość
Kiedyś jechałam nad morze w Wielkopolsce była wieś nazwa : KONIEC ŚWIATA koło Ostrzeszowa gdzieś to było .

Gość gość
Poznań i Białystok. Najpiękniejszy zawsze bedzie dla mnie Gdańsk ❤️

Gość gość
Swidnica kolo Wroclawia ma piekny rynek , w Rzeszowie moze i jest czysto ale tam nic nie ma same blokowiska a rynek taki zwykly z niska zabudowa. x Weź kiedyś pojedź do Rzeszowa, bo bzdety piszesz.