Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onjaiona

jednak ona jest dla niego wazna((boli strasznie

Polecane posty

Gość onjaiona

przeczytałam smsa, pisze do niej,boze

Gość onjaiona
byli razem 12 lat,napisal jej ze zawsze będzie dla niego kims ważnym, a ja?przeciez teraz jest ze mna

Gość onjaiona
ludzilam się ze ze mna jest szczęśliwy,a jednak o niej myśli, co ja mam zrobić(chyba lepiej by było bym nie zagladala do jego tel

Gość onjaiona
ona odeszla, cierpiał przez nia,ciagle go rzucala, wracala a on pisze jej ze będzie zawsze kims waznym

Gość onjaiona
co ja mam zrobić walczyc o niego czy odejść i powiedzieć ze przeczytałam to co pisal ?do niej,ciekawe co jeszcze jej pisal,zaraz oszaleje,jak mi przykro

Gość gość
własnie dlatego. uzalezniony jest od adrenaliny jaki mu dawała. znasz tę teorię, że najsilniej wiążą skrajnie niebezpieczne przezycia?

Gość onjaiona
on nie wie ze ja przeczytałam,nie zdazylam wszystkiego przeczytać, nie pytalam

Gość onjaiona
mowil ze nie raz przez nia cierpiał, ze ma już jej dość, che o niej zapomnieć,a tu jednak pisze do niej

Gość gość
Nie wiem jak ty, ale po tym bym odeszła na pewno,

Gość onjaiona
pol roku nie jest z nia,jestesmy razem 2 miesiace

Gość onjaiona
tak się starałam by był ze mna szczęśliwy, by znow zaufal a on do niej pisze, ciekawe co jeszcze jej pisze,czuje się jak by mi w twarz dal

Gość onjaiona
i wydaje mi się ze się z nia spotyka,teraz wszystko mi się w calosc uklada

Gość onjaiona
mielismy jechać na wakacje,juz wszystko załatwione,nie dam rady,kocham go bardzo,ale on jednak nie potrafi o niej zapomniej pomimo tego co mu robila

w całość??? Na twoim miejscu porozmawiałabym z nim o tym .... jeżeli naprawdę z nią się spotyka - nie marnuj swojego czasu przy nim, boli ... ale lepiej żeby pobolało niż żebyś ciągła coś dalej co nie ma sensu i dalszej przyszłości tak jak osoba już tutaj napisał o uzależnieniu od adrenaliny - racja ..... popełnia błąd utrzymując z nią kontakt - być może wyleczyłby się z tego gdyby nie dopuszczał jej do siebie

Gość onjaiona
w trudnych chwilach bylam pocieszycielka, jestem plastrem na jego rany,ale to ponizajace

Gość onjaiona
tak porozmawiam, mialalm nawet ochote to teraz zrbic ale przez telefon to nie jest temat na tel.Ciekawe co mi powie patrząc mi w oczy, wlasnie chce by patrzyl na mnie mowiac mi dlaczego bedac ze mna pisze do niej ze jest wciąż dla niego taka wazna

Gość onjaiona
tak w calosc , wszystko zaczyna mi się ukladac,co jakisczas ma jakies spotkania firmowe,nawet jak dzwonie nie odbiera tel,. czasem przekłada nasze spotkania bo nagle mu cos wypadlo

Gość onjaiona
przecież jak ja wciąż kocha to czemu jest ze mna do cholery jasnej,mowil o niej egoistka a sam taki jest

Gość onjaiona
musze się tu wygadać, bo nawet przyjacilce wstydzę się powiedzieć,,powie mi a nie mowilam,nie chce tego slyszec

Gość onjaiona
chyba nie wytzrymam do jutra, chyba teraz zadzwonię,bo nie wytrzymam

Gość gosc 12121212
wiesz, w pół roku nie da się zapomnieć. na pewno go nie kochasz tylko jesteś zauroczona.. to tylko 2 miesiace. o mnie były zapominał jakieś 16 lat i całkiem mu się nie udało po dziś dzień. ożenił się niedawno, przed ślubem powiedzial mi ze i tak ja byłam miłością jego życia. jego żona o niczym nie wie.

Gość onjaiona
a spotykalas się z nim jak był z inna?pisal do ciebie?

Gość Kubus Muchatek
no i bardzo dobrze ze jest dla niego wazna... twoim zdaniem ludzie powinni ex wyrzucac do kosza jak zuzyte podpaski? :D

12 lat ..to kawałek czasu byłam w związku 8 letnim i ciężko mi było zapomnieć .... musiałam urwać kontakt.... żeby zacząć żyć i wyleczyć sie z niego ( chociaż ...to ja odeszłam )

Gość onjaiona
wiem ze to dużo czasu, wiec to egoistyczne z jego strony wchodzić w nowy związek, czym ja zawiniłam ze mnie tak traktuje?

Gość onjaiona
Kubus Muchatek może nie az tak, ale nie powinni wchodzić w nowe związki krzywdząc przy tym inne osoby

Gość onjaiona
dobrze Ale on tego konatku nie zerwal,wciaz pisze do niej , choć ona ma już kogos tak mi mowil ze odeszla do innego.Teraz to nie wiem ile w tym prawdy

Gość gosc 12121212
oczywiście, że do mnie pisał, do dziś pisze od 16 lat. spotykał się ze mną za jej plecami, mówił mi ze w niej nie jest zakochany, ona była bezpieczną opcją