Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycha889

Naiwne kobiety

Polecane posty

Gość mycha889

Witam serdecznie forumowiczów jestem nakafe od dawna i mam inne konto lecz chce pozostać anonimowa.To nie jest prowokacja,chce wam jedynie cos uzmyslowic.Jestesci bardzo naiwne co do waszych facetów,ufacie im bezgranicznie,mowicie mój nigdy by tego nie zrobil i tak dalej.Od kilku lat jestem w "związku "z żonatym facetem ale nie o to tutaj chodzi,choc to dobry również przykład jak bardzo głupia jest jego żona i mu ufa(dodam,ze nie maja dzieci).Wiele razy rozmawial z nia przy mnie przez telefon mowiac ze pracuje,dlatego wiem jak potrafią kłamać faceci.Zmierzam już do końca mojej opowieści.Czasami umawiam się z facetami na seks (zycie studentki jest kosztowne,zwłaszcza jak nie ma się pomocy od rodziny jeśli się ja w ogóle ma),sa to zazwyczaj zonaci mezczyzni wiec wiem o czym mowie.Jak czytam jacy sa wasi mężczyzni wspaniali to az mnie mdli,jaki to ojciec dobry,mąż.A tak nie jest,mam dużo przykładów np.robie facetowi ..wiecie co a on mowi ze jego zona dzwoni i musi odebrać ale ,zebym nie przestawala.Normalnie ja miedzy jego nogami a on tak kochanie jestem na zakupach tak odbiore Kacperka,pa kocham cie.A za chwile mi szczytuje.Normalnie masakra ,urwałabym mu jaja chyba ale co zrobić takie zycie.Bardzo często facet ma w łóżku mnie i swój telefon na wypadek gdyby żona dzwoniła mówią i w trakcie odbierają.Smutne jest to ze zdradzają was ale najsmutniejsze to ze im tak ufacie.Przyjrzyjcie się im chyba ze wam wszystko jedno.Tak wiem ze zostane zjechana ale mam to gdzies ........

Gość gość
tak kochana masz rację też wiem że to prawda co piszesz i dlatego nie zamierzam mieć mężą !!!!!!!!!!!!!!!!! i też mnie śmieszy jak baby tu piszą jakich to mają cacy mężów i ojców itp..... a tymczasem każdy inna rypie na boku .... jazzz

Gość gość
Faceci to świnie ale kobiety są jeszcze gorsze

Gość gość
cóż...

Gość Kubus Muchatek
kochanie, kazdy potrafi klamac... ale wiekszoszc takich panow zwykle mierzy zony/dziewczyny wlasna miarka...tak wiec jak trafi ci sie zazdrosny/zaborczy chlopak - s********j gdzie pieprz rosnie :D

Gość gość
tak jest też znałam faceta co zazdrosny był o żonę jak nie wiem co a tymczasem sam rżnął koleżankę z pracy i to nie jedną !!! zwykle tacy zazdrośnicy sami je,bią co się da!!!!!!!!!

W zupełności zgadzam się z autorką tego postu.Tacy są faceci, nędzne kreatury, działają na dwa fronty,a rżną dziwy na boku aż gwiżdże! Mam w pracy takiego kolegę!.Sam się łacha a żone szpieguje czy czasami nie ma kochanka?Sprawdza się powiedzenie "Sądzą w niebie w/g siebie"

Gość lg marlena
A mnie sie wydaje ze wy poprostu nie macie szczescia do facetow i topicie smutki robiac takie rzeczy z nieznajomymi. wstyd ... fakt sa tacy faceci ja nie mowie ze nie... ale po 1 nie wszyscy a po 2 kobiety sa takie same...

Gość gość
Zgadzam się. To ile nauczyłam się o facetach mnie przerosło. I na każdym kroku jestem zaskakiwana ich podłością, łgarstwem, fałszem i wyrachowaniem. A głupie dziewczyny lecą na ładne słowa, które zresztą oni powtarzają każdej. Zasada jest prosta- jak nie będziecie szanować siebie- to nikt was nie będzie szanował. Nie mam skrupułów. Kobiety muszą zadbać same o siebie i asekurować się na każdym kroku.

Gość gość
nie wierzyć samcom wierzyć samej sobie olać debili , bo i tak prędzej czy później znajdą inny młodszy lepszy towar więc lepiej być tą która sama wybiera , bo na starość i tak zostaniemy same !!!!! tak prawda kobiety ......

kobiety tez maja swoje za uszami, i nie, nie ufam w 100 % wlasnemu facetowi, nikomu nie ufam w 100%

Gość kobita_kochajaca_
faceci zdradzaja tak samo jak kobiety, i faceci sa tak samo wierni jak kobiety, nie wierze ze wszyscy sa tacy sami, sorki, pokusa pokusa, ale wierze ze sa tacy ktorzy maja rozum, zdrada moze sie zdarzyc kazdemu, co nie znaczy ze zdradza nagminnie.

Gość gość
prawda,od kilkunastu lat prowadze burdele w wa-wie,krakowie,berlinie,znam naszych stalych gosci,od budowlanca do adwokata.50%klientow.....to......uwaga----panowie,ktorych zona spodziewa sie dziecka.....brak mi slow.....takze przestancie sie rozczulac jak wam mezus w 6 m-cu ciazy leci do cukierni po ciasteczko:P

Gość lovely11
stwierdzam ze to glupi temat poniewaz zdrada byla zawsze NIC NOWEGO.o czym tu pisac?a panienka /wara obciagara/powinna sie wstydzic i zamiast sie chwalic robieniem lodow wziela by sie do normalnej pracy.ktory juz fakultet zaliczasz w swojej dziedzinie?