Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wyobrazam sobie pracować do 70 lat :o po 10 latach pracy juz jestem zmeczona

Polecane posty

Gość gość

i wypalona;/

Gość gość
pracujesz jako,ile zarabiasz?

Gość gość
zmien prace

Gość gość
jako nauczycielka, żałuję że nie zostałam prostytutką, teraz mam 33 lata i jestem gruba, po 2 ciążach mam wielkie wszystko, mogłam 10 lat temu iść do agencji towarzyskiej miałabym pieniadze na wlasny biznes

Gość sfrustrowana 35
a dlaczego myślisz , żeby pracować do 70

Gość gość
Jasne, zmien prace. Bezrobocie gigantyczne ale spoko, po prostu rzuć i zmień. Co za ludzie...

Gość żaden pracodawca nie zatrudni
człowieka po 60 :D

Gość gość
ja też po 10 latach pracy jestem zmęczona ..... nie wyobrażam sobie pracować do 67 roku życia Ale w przeciwieństwie do Ciebie gruba nie jestem , więc może na prostytutkę się nadaję fizycznie ale psychicznie nie nadaję się na nią wcale bo k***a mać nienawidzę samców !!!!!

Gość sfrustrowana 35
Jeśli pracujesz jako nauczycielka to raczej nie masz powodu ,żeby czuć się zmęczona. Karta nauczyciela z pewnością cię uchroni , abyś nie padła z przemęczenia

Gość gość
teraz mam wakacje, ale i tak jestem zmęczona, zazdroszczę moim koleżankom które są na utrzymaniu męża

Gość gość
przeciez to podszyw był z ta nauczycielka jeny ludzie

No właśnie, nie wyobrażasz sobie? A widzisz,ja mam 69 lat, bardzo niską emeryturę po 35 latach pracy! dlatego nadal zmuszona jestem pracować!!!!😡 Gdybym nie miała pracy zdechłabym z głodu.Samych świadczeń mam 870 zł do zaplacenia, czasami w domu coś się zepsuje,teraz musze wymienić wodomierz, trzeba wezwać fachowca i płacić! To jest klawe życie -co????😠

Gość tak z ciekawości ??????????/
Jakie to żenujące- możesz napisać jaka masz emeryturę ? iw jakim zawodzie pracowałaś.

Gość gość
22:26] [zgłoś do usunięcia] Jakie to żenujące No właśnie, nie wyobrażasz sobie? A widzisz,ja mam 69 lat, bardzo niską emeryturę po 35 latach pracy! dlatego nadal zmuszona jestem pracować!!!!wsciekly.gif Gdybym nie miała pracy zdechłabym z głodu.Samych świadczeń mam 870 zł do zaplacenia, czasami w domu coś się zepsuje,teraz musze wymienić wodomierz, trzeba wezwać fachowca i płacić! To jest klawe życie -co????zly.gif x x A jak to się stało, że nie masz żadnych oszczędności? Liczyłaś tylko na ZUS?

Gość gość
A moja teściowa ma 3500 na jedną d**ę do przesrania i też mówi, że na życie jej nie starcza. A żyje po prostu jak aborygen, lepsze warunki to mają ludzie, którzy mają 1000 zł

hahah jak Aborygen dobre :D moja babcia co jest bogata, wydaje kasę tylko na ciuchy, mieszkanie ma w ruinie, leje wodę i herbatę na drewnianą podłogę, która już zbutwiała i sie niedługo zawali :D

Gość gość
Bo tak żyje, meble w kuchni ma z przed 30 lat, wstyd , żeby ktoś przyszedł. Do tego syf niemiłosierny. Łazienka wygląd ma jak z PRL.Ale udaje wielką panią , bo w ciuchy i kosmetyki to inwestuje, a resztę przeżera. Szok ja dla 4 os rodziny mniej kupuję, bo nie chcę, żeby się marnowało