Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Gdzie poznać normalnego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Nie wiem jak Wy, ale ja nie trafiłam jeszcze na faceta, który podobałby mi się na tyle, aby się z nim związać. Dlatego mam 20 lat i nigdy nie byłam w związku, nawet nigdy nie byłam zakochana. Miałam kilka propozycji randek, ale z reguły odmawiam. Zawsze patrzę na, to czy facet jest męski ( tzn. mam pewność, że nie będzie płakał mi w rękaw i będę mogła być w tym związku kobietą, a nie facetem), poza tym nawet mi nie chodzi jakoś specjalnie o wygląd, ale o ten magnetyzm ( widzicie kogoś pierwszy raz i czujecie, że go lubicie mimo, że widzicie się pierwszy raz). Obserwując swoich niedoszłych adoratorów i facetów swoich koleżanek doszłam do wniosku, że występuje kilka typów facetów: 1 typ- jeżeli jest przystojny, to podrywacz z wysokim ego i to dotyczy raczej wszystkich tych przystojniaków, których miałam okazję poznać. 2 typ- przemądrzałek mimo tego, że sam nie zachwyca, ani intelektem, ani wyglądem cwaniakuje. Jest związany z ładną dziewczyną i uważa, że ta dziewczyna powinna go po nogach całować, że raczy być jej partnerem. 3 typ- imprezowicz- jak wieczorem idę się przejść na miasteczko AGH, albo do klubu i widzę niektórych facetów zalanych w trupa ( rozumiem się napić, ale nie do stanu kłody). 4 typ zdobywcy dopóki dziewczyna go olewa chodzi do niej z kwiatkami, płacze, czasami nawet gra na gitarze, kiedy ją zdobędzie i emocje związku spadną nagle staje się wobec niej chamski i doprowadza do tego, że ona z nim zrywa, bo często on sam nie ma odwagi tego zrobić. Nie chcę tutaj uogólniać są wśród facetów pewnie ,,perełki'' jednak ja swojego nie znalazłam. A Wy jak sądzicie trudno jest dzisiaj znaleźć kogoś porządnego i odpowiedzialnego?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować