Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta kobieta mnie dobija

dziewczyna kuzyna mnie dobija

Polecane posty

Mam 1,5 rocznego syna. Kupowaliśmy wszystko sami. Dziewczyna (nie żona) kuzyna zaszła w ciążę. Ona nie pracuje(mówi że jej się nie chce) kuzyna utrzymuje jego ojciec (pracuje u ojca). Jest w 6 tyg ciąży, a przyleciała do mnie żebym oddala jej wszystkie ubranka i wózek i lozeczko. Nie poprosiła tylko kazała dać. Nosz kurde my z mężem pracujemy fakt że dobrze zarabiamy. Powiedziałam jej że na pewno nie oddam jej wózka (daliśmy za niego 4,5tys). Ubrane też nie zamierzam jej dać.

A co najlepsze obgaduje mnie za plecami i takie rzeczy mówi że masakra.

A dama jaknawet część nie powie. cię na ulicy spotka to cię nie zna i przechodzi obco

Ostatnio w sklepie spotkałam moją i jej chłopaka kuzynkę przeszła koło nas jakby nas nie znała z głową do góry.

Gość gość
Pogoń ją jak się odważy jeszcze przyjść i żądać czegokolwiek od Ciebie! Przy okazji powiedz, że jak usłyszysz jeszcze raz jakąś plotkę na swój temat to spotkacie się w sądzie na sprawie o zniesławienie... powinno pomóc :)

Gość gość
niech sie w doope cmoknie hrabina wielka. Ale Ty bedziesz obgadana w promilu 50 km przez nia

Gość gość
to jej asertywnie powiedz, że nic jej nie dasz i tyle- z czym masz problem?

Gość gość
powiedz jej otwarcie ze nic jej nie dasz bo masz już inne plany co do tych rzeczy ,a poza tym to niech się przejdzie po sklepach i zobaczy co ile kosztuje -bezczelna dziewucha

Nie dam jej nic. Ona myśli że jest pępkiem świata że jest niby taka fajna. Jest w tak wczesnej ciąży nie ma zagrożenia, nie ma mdłości, a zakupów już nie nosi, nie gotuje nie myje garków. Ja pracowałam do 8msc , a chciałam do końca. W domu robiłam wszystko do końca chciaz mąż jak był to krzyczal żebym się położyła.

Ona nie zasługuje na pomóc

Gość gość
no i co sie jeszcze strzepisz autorko,juz zadecydowalas i tym samym dalas sobie odpowiedz:D ludzie sa rozni inaczej swiat bylby malo ciekawy a ty nie mialabys o czym pisac:P

Gość gość
No i co dałaś jej ?