mistaken 0 Napisano Lipiec 10, 2013 hej wszystkim odchudzam sie juz od 2 tyg i szukam wsparcia moze ktos mialby ochote powalczyc razem ze mna??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistaken 0 Napisano Lipiec 10, 2013 ehhh chyba nikt nie ma checi ...gdyby ktos mial jednak ochoote to zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2013 znowu nowy temat ktory zaraz bedzie nieczynny bo zalozysz nowy itd itp blebleble a czemu sie gdzies nie dołaczysz, zreszta juz widzialam gdzies ten nik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2013 napisz ile ważysz, ile masz wzrostu i w jaki sposób się odchudzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2013 dokładnie codziennie nowy temat i po dwóch dniach pada jakby nie można się dołączyć do już istniejących Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2013 a autorki juz nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistaken 0 Napisano Lipiec 10, 2013 jestem jestem:) no przeciez nie siedze caly dzien przy komputerze:) dolaczyc sie tak trudno bo wszyscy juz zzyci ze soba i ciezko tak sie wkomponowac:/ mam 170cm wzrostu waga startowa 71 w tym momencie 67,5kg:) stosuje diete Mż i ćwicze z Ewa Chodakowska:) mam nadzieje ze temat nie upadnie i ktos zechce ze mna pisac w tym watku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistaken 0 Napisano Lipiec 10, 2013 w zwiazku z czym serdecznie tu do mnie zapraszam!!!!!!!! i nie atakujcie mnie tak ojj:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2013 Ja tez zaczynam.mz ale chce brzuch splaszczyc tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2013 ja także chce tylko zgubić tłuszczyk z brzucha bo reszta jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2013 Jutro sie zwaze i zmierze i wejde na swoj nik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistaken 0 Napisano Lipiec 10, 2013 o ciesze sie ze grupa wsparcia sie powieksza:) kurde wiecie moze jak robi sie ta miarke z ubywajaca waga co w sygnaturze sie pojawia ja nie wiem jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistaken 0 Napisano Lipiec 10, 2013 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistaken 0 Napisano Lipiec 10, 2013 cos popisalam w sumie od biedy moze byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FOCZKA-1 0 Napisano Lipiec 10, 2013 ja też bym chciała ,przyjmiecie mnie do grona . ja mam bardzo dużo do stracenia /160/95./. nie wiem od czego zacząć. CZY ktoś ma jakieś super rady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielona pokrzywa Napisano Lipiec 10, 2013 ja się przyłączę, bo poprzedni temat na którym byłam już upada. Startowałam z wago 60kg dziś było 58,5 cel 1 to 55 a 2 50 wzrost 163cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistaken 0 Napisano Lipiec 10, 2013 witajcie dziewuszki:) razem damy rade :) ja to mozna powiedziec ze jem tyle ze mniej o polowe i staram sie nic smazonego tlustego itp no i co najwazniejsze cwicze skalpel z ewa chodakowska od pon do pt w weekend laba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistaken 0 Napisano Lipiec 11, 2013 witam was dziewczynki z rana ja zaczelam dzien platkami fit z jogurtem i kawusia koniecznie uwielbiam ;p w planach mam skalpel z Ewka jak tylko corcia pojdzie spac;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2013 aja sie objadlam ze mi nie dobrze , no coz jutro zaczne od nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistaken 0 Napisano Lipiec 11, 2013 ja zaczynam cwiczonka:) babel spi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielona pokrzywa Napisano Lipiec 11, 2013 hej ja zjadłam grahamkę z masłem 1 plastrem sera żółtego i szynką i keczupem-ale całej nie zjadłam, później była kawa i jabłko takie dosyć spore. Teraz idę w ogród:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistaken 0 Napisano Lipiec 11, 2013 ehhh jak ja bym chciala miec choc kawalekk ogrodka:) :) ale coz pozostaje mi park w sumie lepsze to niz nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielona pokrzywa Napisano Lipiec 11, 2013 zjadłam dziecku resztę czipsów....muszę to potraktować jako niezdrowy obiad...na kolację zjem więc gotowane jajka albo zupę jarzynową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2013 :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistaken 0 Napisano Lipiec 11, 2013 jezu ak ja dawno chipsow nie jadlam ehhh ale mi apetytu narobilas:( ja dzis na obiadek robie pikantna zupe pomidorowo paprykowa z ryzem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistaken 0 Napisano Lipiec 11, 2013 co tu tak cicho? gdzie sie podzialyscie laski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielona pokrzywa Napisano Lipiec 12, 2013 hej, w wadze padła mi bateria:/ na śniadanie była jajecznica z 2 jaj na maśle do tego parówka z szynki i kawałeczek pasztetu i odrobina ketchupu z 1/4 grahamki. teraz kawa, bo nie mogę się coś obudzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistaken 0 Napisano Lipiec 12, 2013 witajcie z rana :) u mnie na sniadanko dwie sznytki razowego z ogorasem i pomidorem plus kawka :D wazylam sie dzis i waga od tygodnia stoi :/ malpa jedna ale po centymetrach polecialo troche w lydce 2cm w dol od poczatku diety w pupie wow az 4cm brzuch jest bezlitosny i talia -3cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistaken 0 Napisano Lipiec 13, 2013 witajcie z rana dziewczynki u nas pogoda piekna wybijam na plaze podsmazyc sadelko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach