Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila mmmmmm

jak odzyskac milosc faceta?

Polecane posty

Gość kamila mmmmmm

bylam z vchlopakiem 6 lat, zakonczylo sie z mojej winy bo dowiedzial sie,ze spotykam sie z innym chlopakiem mimo,iz to dla mnie bylo kolezenskie i tylko z nim raz sie pocalowalam, ale on nie chcial sluchac moich wyjasnien;(wiem,ze bardzo cierpial po naszym rozstaniu. Ja po paru meisiacach zroumialam ze tylko jego kocham i zaczelAM NA Nowo o niego zabiegac ale byl ciagle na mnei zly, minal rok ja nadal go kocham i musze go odzyskac a tu sie dowiaduje,ze on od paru miesiecy ma dziewczyne i podobno jest z nia szczesliwy, widzialam nawet ich zdjecia i totalnie nei jest w jego stylu;((mowil ze nigdy nikog nie pokocha tak jak mnie, jak go odzyskac?pisac?isc do niego czy co?

Gość gość
pozwól mu cieszyć się nowym szczęściem

Gość kamila mmmmmm
ale my p[rzez caly zwiazek ani razui sie nie poklocilismy!!!tylko ze mna bedzie szczesliwy jestem tego pewna!potrafilismy sie smiac cale dnie, spedzadc ze soba mnostwo czasu, a tu cos takiego;(

Gość mio-mio
to po co całowałas innego jak byłas taka szcześliwa? Przecież mówiłas, że go kochasz a potem z innym sie spotykałaś, kłamczuszka z ciebie oj kłamczuszka...

Gość kamila mmmmmm
a moze do niej napisac na facebooku??albo napisac mu list mowiacy jak mi na nim zalezy i wspomniec stare czasy , najlepsze momenty w naszym zwiazku?

Gość mio-mio
ale może teraz dla niego najlepszym momentem było to jak cie zostawił? Ja np. nie tęsknię za tym z którym byłam 10 lat i mnie okłamywał jak ty swojego, jestem z innym i uwazam, że tamten był pomyłką :) a jak do mnie pisał to tylko sie śmiałam z moim teraźniejszym :)

Gość mmmmmmmio-mio-miodzio
"bylam z vchlopakiem 6 lat, zakonczylo sie z mojej winy" i daj spokój chłopakowi; nie powiekszaj już swoich win Pytasz jak odzyskać miłość faceta. Mniej więcej tak jak swoją cnotę!!!

"kamila mmmmmm ale my p[rzez caly zwiazek ani razui sie nie poklocilismy!!!tylko ze mna bedzie szczesliwy jestem tego pewna!potrafilismy sie smiac cale dnie, spedzadc ze soba mnostwo czasu, a tu cos takiego;(" X Tobie sie tak wydaje że tylko z Tobą będzie szczęśliwy. Jak widać z kimś innym też moze być. Od kiedy miarą szczęśliwego związku jest brak kłótni?? To że partnerzy nie drą kotów nie oznacza odrazu że są szczęśliwi. X "kamila mmmmmm a moze do niej napisac na facebooku??albo napisac mu list mowiacy jak mi na nim zalezy i wspomniec stare czasy , najlepsze momenty w naszym zwiazku?" X Pisz a na zawsze zostaniesz zapamiętana przez niego jako pies ogrodnika (bo skoro Ty nie potrafisz sobie z nikim innym życia ułóżyć to on przecież też nie ma do tego prawa :D) Z tego wyniknąć mogą tylko nieprzyjemne sytuacjie i raczej facet nie będzie chciał Ciebie wogóle znać nie mówiąc już o byciu z Tobą

Gość gość
Spieprzaj do tamtego. W końcu był bardziej interesujący.

Gość pprowokatorr
No. I nawet cię pocałował. A może i coś jeszcze. Więc po co twojemu byłemu taka puszczalska panna. Pomyśl zanim znowu wdepniesz w gówno.

Gość kamila mmm
nie rozumiecie, ze ja go kocham?zalezy mi na nim strasznie, zawsze o niego dbalam;(nie wiem co mi odbilo to byla tylko chwila zapomnienia;(a terz jestem zalamana,iagle mysle o nim, a 6 lat to przeciez bardzo duzo czasu, a moze on jest z ta dziewczyna tylko zeby mi pokazac, przeciez wie ze go odwiedzam na fejsie itd;(

Gość gość
trzeba bylo nie zdradzac mezczyzny zycia .

Gość gość
on ma juz swoje zycie . skad on ma widziec czy sie pocalowalas czy oddalas tamtemu ? jestem obcy ale powiem ze mysl ze zes dala tamtemu pod noge proste :)

Gość kamila mmm
nie spalam z nim i on o tym wie!!!!!!!!!!!!!jezu przeciez sa jakies metody, ta nowa laska nawet nie jest ladna ani wysportowana a on gra zawodowo w pilke reczna ja zreszta tez...a ona wyglada jak z innej bajki!jestem pewna ze to na zlosc mi!

Gość kamila mmm
zadzwonilam do niego z innego numeru;)byl zdziwiony i dziwnie oschly;/ zadzwonie znowu wieczorem i namowie go na spotkanie i zagram w otwarte karty!!!!!!!!;D

Gość gość
Po 5 latach w małżeństwie spadła na mnie wiadomość niczym grom z jasnego nieba. Mąż stwierdził że nasz związek się wypalił i ze ma kogoś innego. Nie mogłam się ruszyć w tamtej chwili. Świat mi się zawalił. Ale nie dałam za wygraną. Zamówiłam rytuał miłosny na polecanej tutaj stronie http://urok-milosny.pl , a mąż po 43 dniach do mnie wrócił. Moje szczęście po jego powrocie było nie do opisania.