Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAniello16

Pokaz Skype

Polecane posty

Gość DAniello16

Szukam napalonej która zrobi pokaz na skype

Gość gość
Up

Gość gość
s za ile????????????

Gość gość
Wypie(rdalaj z tym spamem ku(rwo!:O

Gość Andrzej

Polecam kasie, jej gg 44679501 zwalilem sobie u niej na maxa, i jako jedyna nie naciela.

Gość pytanie

ja mam pytanie - jak sie za taki pokaz na skype placi? (nigdy nie probowalem -  a przeciez wystawianie faktury do skarbówki chyba odpada 😄 co niby w niej wpisac "pokaz organów i orgazmu?" faktura z imieniem, nazwiskiem i adresem? 😄)

a przeciez jakos chyba sie z tego rozliczają, skarbówka juz wie, ze hajs calkiem dobry wiec nie przepusci

pytam, bo tez mi chodzi po glowie pewien projekt, ale wlasnie nie wiem jak rozwiazac anonimowe legalna platnosci (nie tam za jakies doladowania na tel za ktore (chyba?) nic realnego nie kupię)

Gość Jacek

Kto używa gg ?????

Gość facet32
Dnia 7.12.2018 o 16:00, Gość pytanie napisał:

ja mam pytanie - jak sie za taki pokaz na skype placi? (nigdy nie probowalem -  a przeciez wystawianie faktury do skarbówki chyba odpada 😄 co niby w niej wpisac "pokaz organów i orgazmu?" faktura z imieniem, nazwiskiem i adresem? 😄)

a przeciez jakos chyba sie z tego rozliczają, skarbówka juz wie, ze hajs calkiem dobry wiec nie przepusci

pytam, bo tez mi chodzi po glowie pewien projekt, ale wlasnie nie wiem jak rozwiazac anonimowe legalna platnosci (nie tam za jakies doladowania na tel za ktore (chyba?) nic realnego nie kupię)

Też jestem ciekaw jak to działa, ale w przypadku stronek typu showup, chaturbate itp. Niektóre panienki potrafią sporą kasę co miesiąc z tego wyciągać. W zasadzie to można normalnie nie pracować, tylko dzień w dzień na kamerkach siedzieć i się z tego utrzymywać 🙂 Czy odprowadzane są od tego podatki to nie wiem.