Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadasdadasdasdasd

CZy jestem egoistyczna suka?

Polecane posty

Gość dadasdadasdasdasd

Mam chlopaka od 2 lat. Chce wyjechac teraz na miesiac za granice d orodziny i spedzic dwa tygodnie w chorwacji na wakacjach bez niego ( do mamy, widuje ja raz w roku)). On zostanie sam pracujac, moze odwiedzi woodstock itd. Ale czy nie powinnam jechac? moze tak sie nie robi jak sie ma chlopaka . pomocy

Gość dadasdadasdasdasd
?

Gość gość
Powinnaś, powinnaś, powinnaś. Nawet gdyby to były tylko wakacje, bez planów związanych z mamą to i tak masz do tego prawo. Chłopak nic tu nie zmienia. ja jestem mężatka od 14 lat i czasem jadę sama lub z córką, a mąż zostaje bo ma taką pracę. Czasami tak bywa, nie ma tragedii. A jak chłopak zacznie sie mazać to znaczy że jest jeszcze dzieckiem, niestety. Rób tak żeby Tobie było dobrze, przecież to nic strasznego. Jesteś z nim cały rok, rozłąka dobrze robi. Miłych wakacji !

Gość jestę geniuszę bo ćę koham
Jedż rozłaka dobrze zrobi!!! <>

Gość gość
jedz za granice, popuscisz szpary dla inych (na 1000%) dam se reke obciac, jak kobieta jedzie sama na wkacje to zawsze sie jakis przybleda trafi na roochanie.

Gość dadasdadasdasdasd
on mi nie ufa wiec nie wiadomo czy doobrze zrobi no ale fakt, nie mozna dac sie ograniczac

Gość dadasdadasdasdasd
mam 20 lat i jade do mamy a nie sie kurw;ic ? czemu faceci mysla tyko o r****niu ze kobieta chce ciagle seksu i seksu ja pier.dziele

Gość gość
Nie daj się prowokować porypanym facetom. Jesteś normalną dziewczyną i masz prawo do wyjazdów. Każdy sądzi po sobie, pamiętaj o tym. A dlaczego chłopak Ci nie ufa, ma jakies powody ? Czy taka jego naura podejrznisia ??? Unikam takich facetów jak ognia, same kłopoty z nimi.

Gość dadasdadasdasdasd
czy jak będę się roochac analnie to mój facet to pozna?

Gość powiem tak:
jedz i niczym sie nie przejmuj bo jak on ci powie nie a ty ulegniesz i nie pojedziesz to później wszystkiego będzie ci bronił.

Gość dadasdadasdasdasd
mielismy rozne sprawy i obaj troche narobilismy sobie krzywyd ale wlasnie nie chce dac sie szantazowac jak kocha to poczeka prawda?