Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na parapetówkę?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Moja dobra koleżanka wprowadziła się do nowego mieszkania. Zaprosiła mnie w przyszłym tygodniu na parapetówkę. Nie mam pojęcia co daje się na tego typu imprezach. Alkohol? Coś prkactyznego do mieszkania? A może kwiaty? No z gołymi rękoma iść trochę głupio.

Gość gość
kwiatka doniczkowego kup

Gość wenecja8923
Nic tak dobrze się nie sprawdzi jak dobry alkohol. Polecam wina, koniak lub whiskey z sklep-wina.pl . alkohol jest praktycznym i eleganckim prezentem na każdą imprezę. Jeżeli nie alkohol to kup coś praktycznego do domu.

Gość gość
jeżeli wiesz czego jej brakuje w kuchni to coś praktycznego jak np blender. jeśli nie to alkohol lub kwiat doniczkowy

Gość ynaska
jeśli parapetówka koleżanki to cydr lubelski :) bardzo fajny damski alkohol, zawsze można dodać nutkę cynaomu i dobrze rozgrzewa w zimne wieczory ;-)

Gość gość
możesz kupić zioła w doniczce. Ostatnio byłam na parapetówce i ktoś przyniosł taki przent super. Włoożył do takiego koszyka na truskawki jakąś wstążkę zeby lepiej wygladalo i prezent idealny na taka okazje

Gość gość
Hejka, ja bylam na trzech parapetowach i tak na pierwszej dalam czajnik, na drugien: kupilam scierki, szmatki, fartuch kuchenny, wszystko takie ladne i dziewczece , a na trzecia parapetowke kupilam dwa kieliszki do wina ladnie zapakowane :)

Gość gość
Jak to co wodke :P A tak powaznie to najlepiej zapytaj kolezanke co potrzebuje i problem z glowy