Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U mnie w mieście Turek otworzył nowy kebab. Polki już za nim latają

Polecane posty

Gość gość

tamte dwa prowadzi Polak a drugi jakis stary dziad tez z Turcji. Ten mlody ma ok 30 lat, czesto tamtedy przechodze i widze jak głupie Polki kolo niego latają, widac na pierwszy rzut oka ze to niziny społeczne, laski bez szkół, samotne matki ktore daly sie w******c kryminalistom i innej patoligii

Gość gość
jak niziny a on ma kebab to chyba mądre są

Gość gość
Polskie kobiety mają to do siebie, że lecą za złymi facetami przez, których cierpią. Znam osobiście taki przypadek. Turek u mnie w mieście też kebaby sprzedawał i kobieta polka będąca w związku(kilka lat po ślubie) zdradziła faceta polaka i to po kilku dniach jak ten turek przybył do polski. Zaszła w ciążę, ojcem dziecka nie był mąż a ten turek, turek jak to turek kopnął ją w d**ę i kręcił z następną. Mąż nie chciał z nią być po zdradzie. Teraz ta polka sama wychowuje dziecko, mieszka w domu samotnej matki i żyje z pomocy społecznej.

Gość gość
bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, i gowno , nic wiecej, bo ku...wa jakas przez ktoras slyszala , z kolei ta slyszala od znajomej ktora tez zadnego Turka nie wydziala w zyciu, tylko czytala w gazacie ze babka jakas odpowiadla w gazecie o Turka w Berlinie, wescie sie zamknie....... i ku....wa w ryj., bo mi zygac sie chce.

Gość gość
spytajcie turasów w DE o polki ....to wam wszystko powiedzą polki to k***wki tanie bardzo dużo polek żyje z turasami rzecz jasna Turasy mają swoje żony a polka to taka odskocznia do r****nia i napierdalania jak ma zły dzien żadna polka dobrze przy Turasie nie wyszła ,żadna!!!!