Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka będę

szczupła i piekna

Polecane posty

Gość taka będę

witam wiem xe to kolejny topik o odcuudzaniu , ale ten bedzie zupełnie inny ;) bo uczestniczki tego topiku beda dbały nie tylko o to co jedza ale tez to jak wygladaja . zamierzam wziasc sie za siebie tzn do zrzucenia mam jakies 15 kg ale oprócz tego zaczynam mega dbac o siebie chce byc szczupła i piekna zamierzam codziennie cwiczyc i robic cos z urody dla siebie ( narazie troche spłukałam sie z kasy wiec puki co kosmetyki jakie bede uzywac beda naturalne np kawa , olejek rycynowy itd ) ktos ze mna ? zapraszam

Gość taka będę
dodam ze nie zamierzam sie wycofac puki nie osiagne swojego celu

Gość roseeeeeee
Podoba mi się Twój pomysł. Tym bardziej, że po odchudzaniu niestety często włosy czy cera nie wyglądają najlepiej. Ja akurat jestem raczej szczupła, ale trochę niewymiarowa, bo jestem smukła do pasa , ale niestety moje nogi odstraszają, zwłaszcza uda. Obiecałam sobie, że wezmę się za ćwiczenia i to ostro. Czy mogę się do Ciebie dołączyć? Dodam, że jeżeli chodzi o wszelkiego rodzaju zabiegi upiększaszjące, to muszę stosować teraz tego sporo, ponieważ miałam problemy ze stresem (chłopak- na szczęście teraz już były;)), a ja chociaż go nie zajadam, a wręcz przeciwnie, to nie mogę spać, jeść itp, no i wiadomo: szara cera, włosy się sypią, paznokcie łamią...

Gość gość
wiec razem bedzie nam razniej :) pewnie ze mozesz sie przyłaczyc zaczełam od dzis - dzis tez porobiłam pomiary całego ciała i za miesiac sprawdze czy cos uległo zmianie , wazyc bede sie raz w tygodniu moj plan to -oczywiscie trzymac diete -codziennie cwiczyc brzuszek , uda i posladki - 2,3 razy w tygodniu robic wiekszy trening np basen bieganie rollki itp - pic mnóstwo wody -starac sie nie jesc po 20 ( chodze spac kolo 24) -codziennie zrobic cos dla siebie i tak postanowiłam kazdego dnia tygodnia cos innego mam dziecko wiec nie zawsze znalazłabym czas na wszystko wiec w poniedziałki- dłonie wtorek - stopy sroda- brwi czwartek- twarz czyli peeling i jakas maska domowej roboty piatek - włosy tez maska własnej roboty sobota- ciało niedziela - to na co bede miała ochote nie planuje konkretnej diety puki co a ograniczyc ilosc i jesc tylko to co zdrowe i zero smazenia . skad jestes ? ile masz lat?

Gość roseeeeeee
Jestem z okolic Krakowa, muszę coś zrobić z włosami, bo są w strasznym stanie ;/. wypadają garściami a ścięłam je o kilka centymetrów, i pożegnałam prostownicę. A ile ważysz i ile planujesz schudnąć? Bardzo fajna rozpiska na tydzień ;) ja się przed chwilą zważyłam i mały szok ;p przytyłam w przeciągu 2 tygodni 4 kilo ;( niby specjalnie po mnie nie widać, a to wszysdtko przez ten stres- najpierw trudno przełknąć cokolwiek, a potem... co stracone to wraca;( no i nie chcę tego schudnięcia też odkładać bo z 4 kilo może zrobić się 20... a na wspólnej diecie zawsze raźniej;)

waze teraz dzis sie wazyłam 85 kg pierwszy cen to -15 kg gdy go osiagne zobaczymy co dalej ;) ja mieszkam w łodzi a lat mam 32 :/ niestety oczywiscie mam tez zamiar wchodzic tu codziennie i zdawac raport ze swoich osiagniec

a co do włosów to popatrz sobie w necie jest mnóstwo porad :) ja teraz z braku kasy nastawiam sie na naturalne kosmetyki :) a słyszałam ze na włosy i paznokcie jest dobry olejek rycynowy czy jakos tak , jajka ponoc tez dobre na włosy , poszukaj sobie w necie :)

Gość roseeeeeee
rycynkę znam i potwierdzam: pomaga ;) i też będę tu wchodziła codziennie. Pod koniec sierpnia jadę na wakację i chciałabym coś do tej pory ze sobą zrobić. Odżywka z żółtek i rycyny już kilka razy mnie uratowała, i pewnie zastosuję ją znowu, ale zapachu jajka nie cierpię (takie zakodowane w psychicę ;))) i staram się to odwlekać, ale niestety muszę ją zrobić lada dzień bo wyłysieje.

Gość roseeeeeee
jeżeli chodzi o dietę to na głód polecam wafle ryżowe. Mało kalorii, a sycą;) Moja koleżanka kiedyś jadła ich dużo i sporo schudła. Mam nadzieję, że nie rozwalił mi się metabolizm, bo to masakra. Znam przypadek, gdzie taka dziewczyna stosowała diety typu baletnicy, kopenhaska( ta była jeszcze w miarę ok) poza tym jakieś 400 kcal i głodówy ;/ no i metabolizm rozwalony na lata... i dopiero jej się zaczęły kłopoty z wagą...

dlatego własnie chce zrobic to madrze a nie meczyc sie jakimis drakonskimi dietami , nie zalezy mi na predkosci a na trwałosci

Gość roseeeeeee
Zgadzam się z Tobą. Lepiej schudnąć 3-4 kilo na miesiąc i to utrzymać a nie 10 i rozpaczać potem u lekarza. Bo zdrowie ma się tylko jedno, jak mówi moja mama ;)

moja tez tak mówi zaraz biore sie za cwiczenia a pozniej zjem na sniadanie twarozek granulowany i do tego surowe warzywka

Gość Cookie! Caramel! Chocolate!
Hej dziewczyny! To aj się dołączam do Was :) w sierpniu morze, we wrześniu Hiszpania.. a lepiej nie mówić jak to wszystko wyugląda u mnie. Od środy jestem na diecie, w poniedziałek dojdą mi ćwiczenia i również dobrym pomysłem są te zabiegi:) też sobie codziennie od poniedziałku będę coś dla siebie fundować. :) Ja jak zaczne będę Wam zdawać relacje.

Gość roseeeeeee
Zmusiłam się dzisiaj rano do 45 min rowerka :p poza tym mam jadłospis na dzisiaj: -Sniadanie- museali z jogurtem naturalnym, herbatka bez cukru(to akurat nie problem, bo nie lubię słodkiej) - II śniadanie- 2 jabłka - obiad: ryż ciemny z ważywami na patelnie, gotowana pierś z kurczaka, - podwieczorek- serek wiejski i kawałek arbuza - kolacja- jogurt owocowy nie wiem czy to dobry jadłospis, ale w sumie zero słodyczy, no i to troche mniej niż jem normalnie. jak wróce do domu to postaram się jeszcze trochę poćwiczyć. miłego i udanego dnia ;)

witam was dziewczynki juz sie bałam ze nikt tu sie nie pojawi 45 min na rowerku stacjonarnym to dla mnie bardzo duzo ja wytrzymuje 30 i mam dosc nudzi mnie poprostu od wrzesnia bede chodzic na fitness juz znalazłam sobie kompanke odezwe sie wieczorkiem i dam znac jak mi dzis poszło a narazie poszukam sobie jakiejs maseczki na twarz :)

Jeśli dużo ćwiczycie to polecam drenafast. Efekt płaskiego brzucha gwarantuję a przy okazji można jeszcze oczyścić organizm, co przy odchudzaniu jest bardzo ważne.

Gość roseeeeeee
Ja się umówiłam z przyjaciółką, że zaczynamy biegać. Narazie co drugi dzień. Dzisiaj było 20 min truchtu, na więcej narazie nie pozwala mi kondycja ;p mam nadzieję, że szybko mi się to poprawi, bo nogi mnie bolą za chwilę, serce bije jak szalone. No ale grunt to się nie poddawać ;) dieta idzie mi dobrze, nie czuję głodu jedzenie mi smakuję, co też jest ważne. Zrobiłam sobie właśnie maseczkę z jabłka i widzę, że to fajna sprawa. Poza tym maseczka miodowo- oliwkowa na włosy. I czuję się jak królowa ;)

Gość roseeeeeee
to na górze to ja ;)

Gość gość
jestes pasztet! i nic nie schudniesz za dużo żresz świnio jedz tylko 1 listek sałaty, popijaj wodą wtedy pogadamy ja tak jem i ważę 49

ja dzisiejszy dzien zaliczam do udanych dietka ok a dla siebie zrobiłam dzis peeling buzi i maseczke z zółtka - buzia gładziutka jak pupcia niemowlaka cwiczyłam brzuszki uda i posladki wiec dzien naprawde udany oby jutro tez taki był

Gość roseeeeeee
Ja się dietki trzymam, poza tym rano robiłam przez 20 min brzuszki, co na mnie jest wyczynem i 45 min rowerka. Ogólnie zadowolona z siebie jestem, po wczorajszej maseczce cera trochę mniej błyszczy, co bardzo mnie cieszy, i dzisiaj zafunduję coś moim stopom, bo jakby nie patrzeć jest lato i mogę wreszczie nosić sandałki, na co czekam cały rok ;)

Gość Gandalfka
ja też chce taka być! Kupiłam dziś sobie figura extraslim, żeby wiecej spalac tłuszczyku podczas ćwiczeń, cała lodówka w warzywkach i wodzie, dziś start, bedzie super! Jak ćwiczycie?

Gość roseeeeeee
ja codziennie 45 min rowerka, poza tym co drugi dzień bieg z przyjaciółką na zasadzie "ile damy radę" (dobrze, że mamy podobną tzn. żadną kondycje;) Boże, jutro znowu mnie to czeka, ale nie narzekam, bo chcę schudnąć. Ale ja chcę przede wszystkim odchudzić nogi ;)

Gość as126
hej dziewczyny, chciałabym przyłączyć sie do Was. Nie wiem ile ważę bo waga popsuła ha ale bedzie działac za tydzień. Bede mierzyc sie miarą póki co. Chcę schudnąć kilka kg tak na wyjazd. Mam poznać rodzinę mojego chłopaka ja z północy on z południa ha i chcę wyglądać dobrze. Myślę o 5 kg ale nie wiem czy sie uda bo wyjeżdżamy juz 16 sierpnia. Chcę cwiczyć i jeść zdrowiej.

Gość roseeeeeee
Witamy nowe osoby w grupie. :) Jak narazie z racji pogody u mnie biegi odpadają, więc było 1,5 godziny rowerka, a nie sądziłam, że tyle wytrzymam. Widzę, że dobrym pomysłem jest słuchanie muzyki z mp3, bo wtedy czas jakoś bardziej leci i nie myśli się o przebytym dystansie. Zjadłam dzisiaj: śniadanie: sok marchwewkowy (sama robiłam) i serek wiejski II śniadanie: ciemny chlebek z szynką obiad: duży kawałek pstrąga na parze i porcja sałatki owocowej, oraz jogurt naturalny i troche warzyw na patelnie podwieczorek: sok marchewkowy i dwa chrupkie pieczywa z 1 serkiem topionym kolacja (zjem o 18) : jogurt naturalny z otrębami poza tym wypiłam czarną kawę z łyżeczką cukru. jak narazie dieta mi smakuje, co naprawdę mnie zaskoczyło. ale pewnie za tydzień będzie ciężej bo mi się znudzi. Jutro się zważę i napiszę Wam czy coś się ruszyło. Dzisiaj trochę pomogłam słoneczku i uzyłam samoopalacza. Jakoś narazie nie widzę żadnych smug i oby tak zostało ;)

Gość gość
roseeee a jaka masz diete - mz?