Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edka1002

bolacy jajnik a ciaza

Polecane posty

Gość edka1002

Hej staram sie o dziecko mam pcos. Byłam na usg tydzien temu midłam pecherzyk dominujacy w prawym jajniku. Robiłam test 26dc i niestety 1 kreska. Dzis 28dzien brak okresu i bol w prawym boku jak jajnik! Moj lekarz jest na urlopie co to moze byc? Pomozcie!

Gość gość
skoro tydzień temu pęcherzyk dominujacy jeszcze był, to za wczesnie zrobiłas test- proste

Gość edka1002
Przeliczyłam i u gina byłam dokladnie 14 dni temu! Boje sie torbiela dlatego panikuje!

Gość gość
14 dni temu byłaś u lekarza, ale nie wiesz dokładnie kiedy była owulacja, więc jak nie dostaniesz miesiączki to powtórz test, a torbiel nie jest niczym strasznym o ile jesteś pod kontrolą lekarza

Gość edka1002
Wiesz mi zalezy by wiedziec szybko na czym stoje bo duzo dzwigam w pracy taka mam prace. Jak nie dostane pare dni jeszcze powtorze test i jesli nadal bedzie taki sam wynik to pojde do innego lekarza na usg by wykluczyc torbiel a pecherzyk mialam na 16mm wtedy dominujacy.

Gość gość
jak pęcherzyk 2 tyg temu miał 16 mm, to owulacja była jakieś 10, a nawet mniej niz 10 dni temu, więc to zdecydowanie za wcześnie na testy

Gość edka1002
Musze dac na luz boje sie bym krzywdy nie zrobila dzidziusiowi w pracy nikt niezrozumie mowie wam ludzie sa okropni. Pewnie bedzie jak zwykle brak ciazy juz przywyklam ale na tym forum nie jestem sama z tym problemem. Dzieki dziewczyny. Odezwe sie jak przyjdzie@ a jak powtorze test jaki wynik!

Gość edka1002
Musze dac na luz boje sie bym krzywdy nie zrobila dzidziusiowi w pracy nikt niezrozumie mowie wam ludzie sa okropni. Pewnie bedzie jak zwykle brak ciazy juz przywyklam ale na tym forum nie jestem sama z tym problemem. Dzieki dziewczyny. Odezwe sie jak przyjdzie@ a jak powtorze test jaki wynik!

Gość gość
powodzenia, a to byłam tylko ja jako gośc ;)

Gość gość
chyba dostane okres nadal mnie boli raz brzuch raz tak jakby jajnik nigdy mnie tak śmiesznie nie bolał nadzieje sie ma do końca, ale rozczarowanie jest trudne...