Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaneczqa

LV, DIOR, CHANEL ETC :)

Polecane posty

Gość aaneczqa

Witam Was, Kafeterianki! :) Pisze, ponieważ moim marzeniem jest posiadanie torebki wyżej wymienionych projektantów. Nie musi być to oryginał, bo przeciez taki kosztuje ok. 2000 zł a nawet i więcej... Moje pytanie, mieszkam w małym mieście ok. 170 tys. mieszkańców, jednak widuje na ulicach dziewczyny ze znaczkiem CC, LV... Pytanie, skąd je mają? Czy myślicie, ze w lumpexach takie rzeczy mogą się trafić, bo ostatnio np: widziałam bluzke D&G w lumpie... jednak większość rzeczy jakie spotykam to marki H&M, stradivarius etc. Prosze o odp, buziaczki

Gość gość
Na necie masz monogramy takich torebek .. np torbę kuferek LV kupisz na 130zł ;] W Warszawie masz mega wielką Halę Targową na ul. Marywilskiej 44 i ostatnio widziałam bluzke Chanel , jedynie metka zdradzała że to podróba ;]

Gość aaneczqa
Dzieki za odp, ale kurcze do Wawy mam ponad 300 km:/ a konta w necie nie mam jeszcze :P

Gość aaneczqa
Nikt z Was nie spotkał się z czyms takim w lumpie? Prosze o odp :*

Gość gość
Jak można mieć konto w necie ? NET - internet .. :) Chodziło mi o to że możesz poszukać w internecie monogramy znanych marek. A kiedyś w lumpeksie znalazłam kiedyś bluze Therapy i koszulke z H&M innych tych bardziej znamych nie widziałam i nie słyszałam.