Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil G.

Pomocy dlaczego ona tak postępuje

Polecane posty

Gość Kamil G.

Siemanko Więc tak mieszkam z dziewczyną już coś około 6 lat w naszym wspólnym mieszkaniu.Pozwalam jej wychodzić samej na spotkania z przyjaciółmi itd. ale ostatnio przegina wraca z nich późną nocą... chodzi teraz prawie co 2 dni... (nawet mnie nie informuje nie raz że wychodzi) Czy tak zachowuje się dziewczyna która jest z kimś w związku? Czy wy pozwalacie na tyle swoim partnerom życiowym? Powiedziałem jej, że to trochę chyba nie feer to mnie wyśmiała. Przecież jak to wygląda , że partnerka która mieszka ze mną tyle czasu imprezuje sobie po nocach z kolegami??? Myśle aby zakończyć to wszystko ale ją Kocham a rozmowy nie pomagają...

Zadaj sobie pytanie, co jej te wyjścia dają czego nie ma w domu. Po drugie - jeśli rozmowy nie pomagają - też wychodź z kumplami na piwo co 2 dzień bez mówienia. Zachowuj się tak jak ona i kiedy zrozumie jak to jest to może zareaguje. No a jeśli nie zareaguje, to znaczy że nie czuje do ciebie nic ważnego.

Gość 7♕7
dokładnie! J

Gość gość
Mam dla Ciebie radę. Ostatnio powstał nowy serwis randkowy www.zakochasz.pl Wydaje się że jest jeszcze wolny od tzw. dziwolągów więc chyba mogę go Ci polecić.