Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 3 latkii

Dziewczyny oceńcie czy to wirus czy zatrucie------------plisssss

Polecane posty

Gość mama 3 latkii

Córka w nocy wymiotowało od godz.22 do gdzieś 3 nad ranem ją szarpało...rano zrobiła ze 2 "purknięcia" i jedną kupke pół na pół wodnista i zbita -ale te kupki nie raz się jej zdarzają ..koło południa miała gorączke 38 -zbiłam i wiecej nie było..dałam jej enterol i lacidofil i tyle.. i córka od południa (po gorączce) bawiła się smiała ,normalnie -To było wczoraj - nawet na noc jej dalam kawałek pizzy w nocy piła mleko nic jej nie było dzisiaj też wszystko normalnie... Zastanawiam sie co to było ?? wirus trwa chyba dłużej nie?? Jadła jeszcze gruszke i zastanawiam się czy jej nie zaszkodziła bo gruszki nie jada a wczoraj wpiepszała jak oszalała... Zasnatawia mnie to ,bo ma przyjechać siostra z rocznym dzieckiem do mnie i nie wiem co robić.....:/

Gość mama 3 latkii
.

Gość gość
Wirus by tak szybko nie minal,mysle ze jej cos na zoladku stanelo a,ze zwymiotowala to bardzo dobrze ruszylo sie wszystko i jest ok :)

Gość mama 3 latkii
moze ktos sie jeszcze wypowie

Gość gość
Po pierwsze 38 to nie goraczka u dziecka i sie nie zbija. Po drugie kto normalny po wymiotach daje dziecko pizze? Glupia jestes?

Gość gość
3 latce dajesz na noc pizze??????????????? ja p*****le, no rece opadaja

Gość ghgjjjh
nie był to wirus tylko konsekwencja złego żywienia tak małego dziecka...

Gość gość
No tak najlepiej umoralniac,ale odpowiedziec na pytanie to juz nie laska,to Wy jestescie glupie a nie autorka.Znowu zlecialy sie mamuski nawiedzone,zero pomocy ale ocenianie innych to juz chyba w genach macie!!!!

Gość gość
nikt cie idiotko nie umoralnia tylko dziwię sie, ze nawet moj pies jada lepiej niz twoje dziecko pizza na noc, w nocy mleko-kuuurwa,debilko sama bys po takiej mieszance pawia puscila, co dopiero mowic o dziecku

Gość gość
jezu, dziecko wymiotuje a ta mu pizze i gruszke, masz 16 lat czy co

Gość gość
gość nikt cie idiotko nie umoralnia tylko dziwię sie, ze nawet moj pies jada lepiej niz twoje dziecko _______________________________________________ Nie jestem autorka tematu i na pewno tez nie jestem idiotka,takich to moze w rodzinie u siebie poszukaj,bo jak mozna oceniac kogos na podstawie kilku zdan,a zreszta co z tego ze autorka dala ten kawalek pizzy? Wyluzuj dziewczynko

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość jezu, dziecko wymiotuje a ta mu pizze i gruszke, masz 16 lat czy co __________________________________________________ O nastepna ktora czytac ze zrozumieniem nie potrafi :P hehehe Smieszne jestescie :) Ide stad bo to za niski poziom jak dla mnie Narka

Gość gość
Nikt nikogo nie umoralnia, ale faktem jest ze kazda zdrowo myśląca kobieta nie da dziecku ktore wczesniej wymiotowało pizzy na noc...

Gość gość
ja znam mamuśki co to regularnie zabierają 3latki do KFC i McDonalda.. regularnie = 2/3 x w tyg.

Gość mama 3latki
o ho ho -nie było mnie tu a tu taka nagonka na mnie :D :D Pizza dałam tak- sam kawałek ciasta 2 kęsy na smak i tyle ... mleko dałam w nocy bo mała z płaczem sie obudziła,że jest głodna - nic przez dzien prawie nie jadła !!!!!!!!! więc mialam jej nie dac wy tepe idiotki?! pewnie...niech ryczy całą noc!!!!!!! Ale sram na te wasze wypowiedzi !!!!!! moje dziecko zjadlo w nocy i przynajmniej spało całą noc!!!!!!!! Pytanie tu było całkiem inne -więc jak nie macie nic do powiedzenia to sie nie wypowiadajcie..... i tyle ! a tak na marginesie-wpsólczuje waszym dzieciakom miec takie wulgarne matki ..... :/ i potem sie dziwić,skąd sie nerwowe dzieci biora.. gość- dziękuje ,obrońco -albo raczej normalnie patrzaca na świat matko:) Wróćmy zatem do tematu - a wulgarnym "paniom" dziękuje

Gość Jedyną wulgarną osobą w
ty temacie jesteś ty, więc miło że sama swojemu dziecku współczujesz :O A przez internet chyba nikt twojego dzieciaka nie zdiagnozuje- mogło być zatrucie a mogła być jelitówka.

Gość mama 3latki
hop :)

Gość gość
tyle tu MONDRYCH mateczek a wyzywać tylko potrafią,jak nie maja nic do powiedzenia mądrego :D buhaha kurcze,mnie tez wydaje sie ze zwykle zatrucie ale ta gorączka??hmm