Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona ...

Szukam bratniej duszy ... kogoś normalnego.

Polecane posty

Zabawny!!! D**ę mi życie skopało i nie pytało jakiej opcji politycznej czy wyzwania! Ale na życie trzeba sobie przez takie kolorowe szkiełko patrzeć. Znaleźć takie i patrzeć. Jak nie to może człowiekowi jakaś żyłka w głowie strzelić i w charakterze warzywa na hamaku całe życie leżeć a na michę papu mówić. Więc głowa do góry i do boju jak ten? ..... no jak ruski czołg proszę ja Ciebie!!!

Gość Zagubiona ...
Zdzichu , szkoda, że nie spotykam ludzi tj Ty

Gość gość
Co nie spotykasz, co? Siedzę i pisze z Tobą to co? Pikuś??? Na bosaka psia krew siedzę i palcem dużym u nogi sobie ruszam a ta mi tu jakieś doły łapie!!!

Co nie spotykasz, co? Siedzę i pisze z Tobą to co? Pikuś??? Na bosaka psia krew siedzę i palcem dużym u nogi sobie ruszam a ta mi tu jakieś doły łapie!!!

Gość Zagubiona ...
Jesteś fantastyczny :P masz poczucie humoru , co bardzo lubię :)

Gość Zagubiona ...
a ja teraz zjadam całą wiedzę z przewodnika kursanta :) w prawdzie już po teorii , ale poczytać nie zaszkodzi . Jutro juz druga jazda i być może w przyszłym miesiącu będę już"świeżym kierowcą" . Obyyyyy

Aaaaaaaaaa to znaczy że jutro pospólstwo na latarniach będzie siedziało jak Ty tym powozem po ulicy będziesz śmigała!!!

Gość Zagubiona ...
Mogę wiedzieć ile masz lat ?

Gość kobietka,2777
czesc,znaczy sie ze szukasz tutaj normalnego faceta?:) chyba napewno nie znajdziesz:) jesli chcialabys pogadac z dziewczyną o d***e maryny czy czymkolwiek,pozalic sie wyzalic to jestem chętna :) mieszkam daleko od ciebie,ale moglbysmy czesto pisac bo uzywam kompa 8 godz dizennie.

Gość Zagubiona ...
hej kobietko :) miło, ze napisałaś. Ja tylko wieczorami mam dostęp do komputera , bo od 5 rano do godz 21 conajmniej urwanie głowy :) fajnie, ze się zjawilas :) pewnie, ze chciałabym pogadać, tylko niestety mi bardziej odpowiada telefon . Ajj

Gość Zagubiona ...
Zdzichu , to nie ma znaczenia w sumie . Fajny z Ciebie gość, nie zechciałbyś czasami ze mną zamienić kilku słów? Np sms ? Hmmm ?

Na pewno nie jestem partią dla Ciebie ale? .... Zawsze jak zechcesz mogę z Tobą pogadać o?..... no załóżmy o wpływie upierzenia ptaków wędrownych jesienią na punktualność lotów czarterowych:-) i o czym zechcesz. Dla mnie nie istnieją tematy tabu czy innych tam powiedzmy TABÓNUF:-)

Gość gość
Ekstra :D ale mi i tak nie chodziło o to czy jesteś dla mnie partią czy nie , przy Twoim poczuciu humoru łatwo można o tym zapomnieć , chodziło mi głównie o to, jak w temacie , by znaleźć jakas bratnia dusze :P . Dasz jakiś namiar ?

Ha!!! No proszę sms-y??? No zaskoczyłaś mnie jak policjant pijanego w krzakach:-)/ Przecież nie będę podawał tu na forum swojego numeru telefonu i jak myślę Ty tak samo!!! A czy pogadać? Oczywiście człowiek szkoły pokończył, wychowanie jakieś tam odebrał a i nożem i widelcem posiłki umie spożywać i co ważne po posiłku twarzy ścianą czy jakim dywanem nie wyciera, Czyli? Europejczyk jestem co brzmi dumnie!!! A jak:-)

Gość kobietka,2777
Zdzichu przestan juz pajacowac przesada. Nacpales sie czy co

Ale zaraz co za młyn?? Byłaś zagubiona a teraz gość??? A mówią gość w dom cukier do szafy a dziadka do piwnicy:-)

Gość zagubiona ...
Ehh ... Tak myślałam, ze to forum i tak w niczym mi nie pomoże. No nic , dzięki wam za rady i wsparcie

Gość kobietka,2777
Na dluzsza mete moze byc meczace to twoje zarciki.

Gość gość
Zagubiona a spod jakiego jestes znaku?

Tak dla kobietka,2777 stwierdziła że to może być męczące. Ok. A może poczekamy kobietko,2777 i na opinię autorki tego topiku, co? Chyba nerwy puściły bo nie z tobą konwersacja! No cóż?

Gość zagubiona ...
Zdzichu masz gg ?

Gość zagubiona ...
Pocztę mam .

Podasz adres na pocztę ja ci wyślę numer a pierwszą cyfrę z tego numeru podam tutaj. I będziesz miała pewność ze to moje gg. Pasi?

Gość zagubiona ...
Wolałabym nr tel.

Gość zagubiona ...
malinedream18@onet.pl