Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam doła :(

Polecane posty

Gość gość

Mam mega doła jestem sama jak palec :( jak miałam 13 lat poznałam się z super fajnymi dziewczynami było nas razem 7 wszędzie chodziłyśmy razem , wypady nad wode , do klubu , zakupy czy na wagary , ateraz co ? mam 21 lat i każda nagle poszła w swoją strone :( tzn jedna wyjechała do UK to za jakiś czas kolejna z facetem wyjechała do UK później następna z facetem wyjechała do UK kolejna odpadła od nas jak miałyśmy po 16 lat zaszła w ciąże i do tej pory NIGDZIE nie wychodzi koszmra jakiś :/ jak się z nia widze to 1,5 godz i facet jej wydzwonia gdzie jest ,że ma wrócić bo mu się nudzi :| .. kolejne czyli 5 i 6 siedza w naszym rodzinnym mieście i cały czas trzymają się razem jednakze ja z nimi straciłam kontakt bo wyjechałam do innego miasta ale to nie ważne bo akurat z tymi dwiema to miałam najgorszy kontakt :/ no a morał z tego taki,ze zawsze się trzymalyśmy razem przez co nigdy nie spędzałam czasu w innym towarzystwie nawte już bym się chyba nie umiała odnaleźć .. i teraz jak pomyślę to tak na serio zostałam sama jak palec bo z żadną nie mam już kontatu ;( zero przyjaciół ...

Gość gość
:(

Gość gość
znajdz nowych, moze na studiach, pracy

Gość gość
znajdz sobie przyjaciela :)

Gość Engelsborn86
to nie są powody do zmartwienia... popatrz jakie ludzie mają problemy zdrowie praca komornicy bezdomność prostytucja i wile innych to przestaniesz się nad głupotami zastanawaić

Gość gość
chodzę do szkoły ale to i tak nic nie dało bo to tylko weekendy wiec nie bardzo jak mam się z kimkolwiek poznać ,a do pracy nie chodzę mam też dziecko więc do września siedzę z nim w domu, a potem zobaczymy ale jednak dopada mnie starość czy co :( jest mi tak smutno i żal tych lat, kotre minęły bezpowrotnie :( wiem ,ze NIGDY już nie bedzie tak samo :(

Gość gość
ale ja się nie martwię jest mi po prostu przykro :( siedze non stop w domu ze znajomymi mam zerowy kontakt :( do nikogo geby otworzyc nie mogę czasami mi sie nawet już nie chce :( jest mi po prostu smutno... ja wiem,ze ludzie mają swoje problemy ale kazdy ma jakie ma

Gość Lilo1981
Dziewczyno jak Cię to pocieszy to ja też

Gość Engelsborn86
Widzę że to jest problem który nie da sie tak łatwo rozwiązać powinnaś udać sie do specjalisty bo jesteś jeszcze nie nie dojrzała.

Gość gość
ehh właśnie oglądam foty moich przyjaciółek bo dwie siedza razem w jednym mieście w UK i bawia się świetnie z nowymi znajomymi

Gość Engelsborn86
to niesamowite....

Gość gość
na jakiej podstawie to sugerujesz? to,ze jest mi przykro i tęsknie za nimi nie oznacza iż jestem jak to ty ujęłaś '' niedojrzała'' . piszesz brednie i porównujesz mój problem z innymi gdzie tak jak piszę każdy ma swoje problemy , swoje zmartwienia, swoje doły . Ty jesteś niedojrzała skoro nie czaisz ,ze ktos jest po prostu samotnY !

Gość gość
ja pier.dole wlazłam z powrotem na tego je.banego Fejsa konto usunęlam bo maiłam dość tych ludzi wlazłam tylko dlatego,zeby zobaczyc co u moich '' przyjaciolek '' jak sie okazalo jedna jest na FB komentuje foty ze swoja kolezanka ja do niej napisałam a od niej zero odpowiedzi ..

Gość gość
ide spac :( Dobranoc wszytskim !

Gość gość
Autorko jaka infantylna paplanina. Wypowiadasz się Jak sfrustrowana nastolatka