Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipcioniehipcio

Czy to prawda że HIPPY- SOCZKI/ SŁOICZKI są najzdrowsze bo są BIO?

Polecane posty

Gość hipcioniehipcio

przekonuje was to ?

Gość gość
A skąd wiadomo ze są bio ?

Gość hipcioniehipcio
na każdym słoiczku jest certyfikat, ponoć dlatego są najdroższe ale i najlepsze

Gość gość
Aaaaaaaaaaaa jest certyfikat :-) To kupuj. Taki certyfikat to i ją mogę mieć. :-)

Gość gość
Ja payrze TYLKO na sklad na nic wiecej :) bo np w soczku jabłko z delikatną miętą jest też winogron... a szczerze mówiąc to kupuje to co synowi smakuje z deserków np wchodzą w gre jabłka które sama mu zrobię a ze słoiczka tylko rossmanowskie oprócz tych rossmanowskich jeszcze bobofrut. Nigdy nie wierzylam i nie bede wierzyc w warzywa bio i smiac mi sie chce z ekomam, ktore kupuja to samo co ja, ale ja place mniej bo nie ma znaczka "eko" czy "bio" :)

Gość hipcioniehipcio
ja eko mama nie jestem... pytam z ciekawości bo słyszałam od innych mam ze ta firma jest najlepsza

winogron?:D moze najpierw nauczmy sie mowic potem czytajmy co jest na opakowaniach produktu napisane:D

Gość gość
nie wiesz co to jest winogron ? to taki owoc...... nawet jak ktoś napisał z błędem to można by się było domyśleć ...no ale ty nie popełniasz błędów za to jesteś mało domyślna

Gość z trojga rodzicow?
do gosc wyzej-ja to jako zart odebralam,bo mowi sie winogrono,a ze temat glupkowaty to lepiej sobie pozartowac niz sie wczuwac w niego

Gość gość
nie wiem czy to prawda ale obiadki z hippa są najobrzydliwsze w smaku moje dziecka nie chciało tego wcale jeść, jak sama spróbowałam to już wiedziałam dlaczego!!!!!!!!!!!!

Gość gość
a ja powiem wam , że próbowałam owoców hippa i mi smakowały , zreszta inne firmy też mi smakowały , moje dziecko je wszystko i też nie wybrzydza, jedynie co nie lubi to dyni

Gość gość
ja kupuje warzywa i mięso z hipp, bo jako nieliczne w składzie mają na przyklad 100% marchewki i wodę z gotowania - inne czasami inne skladniki, które do marchewki mi nie pasują....choćby kleiki ryżowe i inne cuda I tak zaczęłam z hippem, to pewnie już skończę, a że dziecko ma już 9 miesięcy prawie i jest lato to przechodzić będę teraz na warzywa i owoce świeże, wszak wiecznie słoiczków jeść nie będzie

Gość gość
może ja jestem przewrażliwiona,ale moje dziecko ma problemy od urodzenia z brzuszkiem i do tego refluks,zgagę,który nasila się czasem po niektórych produktach,ma 7,5 miesiąca i narazie dostaje jeszcze słoiczki chociaż sama chętnie czasem bym jej coś ugotowała,ale kompletnie nie pasuje mi podawać jej mięso nafaszerowane antybiotykami i innym gównem,albo pryskane owoce czy warzywa... jeszcze te warzywa czy owoce ale to mięso mnie przeraża,boję się że po prostu ta chemia tylko jej nasili dolegliwości no i nie wiem,pełno owoców świeżych ehh, zresztą jak jej raz podałam startą gruszkę (nie pryskaną) to jej to wogóle nie smakowało a nie chcę też dawać jej słoiczków nie wiadomo jak długo

Gość gość
rossmann ma rzeczywiście dobre słoiczki - babydream (mają te "właściwe" certyfikaty), a są o wiele tańsze niż hipp

Gość bambaryła32
a skąd wiesz,że babydream mają właściwe certyfikaty? a np.hipp nie :D