Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babeczka_123

IUD ( wkładka , spirala) któraś nosi ?

Polecane posty

Witajcie :) Chciałambym się dowiedzieć jak najwiecej o tej metodzie anty... za 2 miesiące będe zmieniać metodę i wybrałam właśnie IUD...wkładkę miedzianą , która nie zawiera hormonów. Jakie są wasze opinie na jej temat? Czy przytyłyście?

Gość gość
wiesz co, tak sobie mysle, poznaja nowa dziewczyne ona mowi mi ze ma spirale. Co to oznacza dla faceta?? hmm a notyl e ze jak mialas z 3 poprzednihc o ktorych mowisz tzn ze mialas 6 staly plus pewnie z 3 1 night standow i kazyd z nich spuszczal sie do twojje c**y. Mnie to k***a obrzydza. Jestes workiem na sperme.

najpierw naucz się pisać po drugie jestem w stałym związku od paru lat i trzecie wyjazd stąd nieudaczniku hahaha

Gość gość
tez bym sie z checia dowiedzia cos nie cos. Ten do gory to prawik, samo slowo spirala wywoluje u niego erekcje :o

Gość gość
Mialam w Polsce, piec lat, po urodzeniu dziecka, potem rok przerwy I jak przyjechalam do Angli wlozylam sobie tutaj IUD bez hormonow, mam ja juz cztery lata, nie przytylam, nie mam zadnych dolegliwosci, okres regularnie, dla mnie to najlepsza metoda antykoncepcyjna. Ale gdy bylam nierodka, nie moglam nosic wkladki, po dwoch tygodniach boli jak do porodu musialam wyjac, bo oganizm wypieral. Lekarz powiedzial, ze pierwszy raz w swojej praktyce dwudziestoletniej sie spotkal z takim przypadkiem. Inny lekarz powiedzial, ze mogla byc zle dobrana, nie wiadomo.