Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

propozycja obiadu na czwartek..

Polecane posty

Siemanko. Co powiecie? U mnie w Poznaniu dzis pochmurno i troche sie ochlodzilo. Ale glowa do ugory i jak zwykle wesolo przed siebie🖐️ Alleluja i do przodu jak mawia o. Tadeusz🖐️ Oto moja propozycja obiadu na dzisiaj: 1) miska zupy ogorkowej (tak ze 3 chochelki), 2) gulasz z kasza jeczmienna i ogorkiem kiszonym, 3) dzban tonicu z lodem (opconalnie mozna zrobic sobie na deser drinka z ginu i tonicu), 4) lody waniliowe. Smacznego.

Gość gość
no zjadłabym, szkoda ze nie ma mi kto ugotowac

Gość Herr Pecia Goras
alleluja i do przodu, mawiał ktoś inny, ten kiecun tylko małpuje.

Gość gość
flaki....

@gosc: to zakasac rekawy, wszystkie rece na poklad i samodzielnie zrobic:) @Piecia: nie wiem, ja to slyszalem od o. Tadeusza.

Gość gość
jak dla mnie super! Tez zrobie dzis gulasz,do tego placki ziemniaczane.Lody waniliowe mmm,ale u mnie chlodno :(

Flaki mam w sloiku w lodowce, ale planuje zjesc je w.........aaaa nie powiem wam, bo by codziennej niespodzianki nie bylo.

Gość gość
Forever alone :D

Nie lubie plackow ziemniaczanych, nalesnikow zreszta tez nie. Z czego robisz gulasz? Ja bede mial z lopatki wieprzowej.

Gość gość
forever meat :-D

Gość Herr Pecia Goras
a od kogo fundamentalista, miał usłyszeć, jak tylko RM słucha i trwa przy tvTrwam

Gość gość
Flaki a la Sobieski bez Marysienki :-D

Gość gość
ten gin+tonic mnie zaintrygował ;) a tak to może spaghetti ?

Slucham tez Planety Poznan, Roxy, PIN, Czworki, Trojki i czasami Jedynki jak Jeziorany leca, albo Matysiakowie.

Gość gość
Forever hungry :D

Forever amciu amciu🖐️ @gosc: gin+tonic+lod+cytryna i slonko znow zaczyna swiecic;) Spaghetti moze byc, ale takie prawdziwe, a nie makaron z sosem w proszku;)🖐️

Gość gość
Hmm a co jesz na śniadanie?

Gość gość
nie nie!! jak najbardziej prawdziwe takie mam zamiar zrobić dzisiaj a gin tonic zostawię sobie na jutro przy piąteczku ;) mój ulubiony trunek do tego mam zamiar upichcić jakieś ciacho a może sernik na zimno a potem coś po turecku czyli kebab heheheh

Gość Herr Pecia Goras
aż zdjąłem z półki książkę 365 potraw, na 11 lipca proponują: kotleciki jęczmienne z sosem jogurtowo- twarożkowy i sałatkę z papryki

Tonic to jest drugi po piwie moj ulubiony alk;) Jak prawdziwe to zwracam honor;) Ciast nie jadam:) Kebabu tez nie, bo kojarzy mi sie z Turasami, a nie lubie muzulmanow;) Poza tym mozna sie przy tym niezle ufajdac;)

Gość viki666
to prawda ufajdać się można ale ja robię również własnym domowym sposobem :) mięsko wołowe przyprawy oraz piekę takie spore chlebki w które potem pakuję mnóstwo warzyw i mięso do tego sos pikantny albo remoulade ....uwierz Maciek smakuje super ! taki fast food i nie fast food bo jakby nie patrzył dużo warzyw czyli w miarę zdrowo a Tonic jak pisałam...uwielbiam ! :)

Maciek dzięki ci za te tematy. Dzięki tobie wiem jaki akurat jest dzień tygodnia.