Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka niedoinformowana

Jak to policzyć?

Polecane posty

Gość Taka niedoinformowana

Hej Mam taki problem, staram się od dzidziusia już prawie rok. Badania wskazuja, że jest ok.. poprostu może nie trafiam w dni płodne? kurczę miesiączki mam co maj - 23 dni, czerwiec 25 dni, lipiec 23 dni. Generalnie mam miesiączkę co 22 - 26 dni... i nei wiem kiedy mam dni płodne.. może nie trafiamy..:/ pomóżcie jak wyliczyć i jak wyczuć że to ten czas??? po śluzie czasem poznaje ( mam mało). Z góry dziękuje za odpowiedzi:)

Gość gość
Żadne obliczenia są nie precyzyjne.Kochaj się ile mozesz to powinnaś trafić.Jeżeli bys nie chciała to wpadka by była.

Gość gość
Hej. Proponuję wybrać się na monitoring cyklu mi bardzo pomógł. Też staram się z mężem od ponad roku. Miesiączki regularne, wyniki książkowe. Śluz konsystencji białka jaja kurzego pojawiał mi się w 12-13 dc i wtedy dochodziło do zbliżeń głównie. Kupiłam nawet testy owu, które wychodziły w tych dniach pozytywne. Jakież było moje zdziwienie jak po kilku monitoringach okazało się, że owulację mam dopiero 19-20 dc. Wtedy testy wychodziły negatywnie, a tez śluz nie był aż tak wilgotny. Gin stwierdził, że mógł być wysoko przy syzjce dlatego go nie czuję tak. I różnie to bywa. Dzięki właśnie monitoringowi wiem, że źle sobie liczyłam dni płodne. Polecam Ci sprawdzić właśnie poprzez USG. Pozdrawiam

Gość gość
Wspolczuje Wam. Ja sie kocham z mężem codziennie.