Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestresowanaaa

Okres spóźnia mi się już prawie 2 tygodnie.

Polecane posty

Gość Zestresowanaaa

Okres spóznia mi sie już prawie 2 tygodnie. Mam dość nieregularny, ale tak dużego opóźnienia chyba jeszcze nigdy nie miałam. Bardzo się stresuje. 1 czerwca miałam okres i uprawiałam z chłopakiem petting, ale nie miał wytrysku. No i teraz się stresuje, wiem, że raczej w ciąży nie powinnam być, ale i tak już sobie strasznie wkręcam. Czy to jednak może być ciąża? A jeśli nie to przez co jeszcze może mi się spóźniac? A i dodam, że raczej nie mam żadnych objawów ciązy (nie mdli mnie, nic mnie nie boli itd) Tylko dość często oddaje mocz, ale tez dużo pije przez te upały.

Gość gość
Ja też tak miałam. Okazało się, że rozregulował mi się cykl po badaniach hormonalnych. Dostałam luteinę na wywołanie miesiączki. Potem brałam 3 miesiące tabletki antykoncepcyjne i wszystko wróciło do normy. Myślę, że w ciąży nie jesteś, bo wcale to nie jest takie łatwe jak się może wydawać (staramy się z mężem od ponad roku a jesteśmy zdrowi). W dodatku właśnie stres może dodatkowo podwyższać prolaktynę i przesuwać miesiączkę. Tak więc wybierz się najlepiej do gin i spokojnie ;)

Gość gość
bosze test to koszt ok7zł jaki masz problem aby go zrobić?? chłopak nie ma 7zł?? to nie chciałabym seksu z takim chłopakiem