Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy codziennie robicie sobie makijaż?

Polecane posty

Gość gość

Bo mi się codziennie nie chce. Gdy idę do pracy to zawsze mam makijaż chociaż bardzo lekki - podkład ( ale też nie zawsze ), mascara, cień do powiek. A normalnie nie za bardzo mi się chce, ewentualnie maluję rzęsy. A jak jest u was?

Gość gość
Jak wiem ze nie wychodze na miasto do pracy do znajomych to sie nie maluje czyli ok 2razy w tyg.

Gość turkusy i opalee
prawie codziennie.

Gość gość
Na codzien nie robie jedynie krem matujacy i co kilka dni podkreslam brwii henna. A jak wychodze gdzies to podklad maskara eyeliner

Gość gość
codziennie jak wychodzę delikatny ale jest :)

Gość gość
Tylko jak wychodzę z domu, z natury jestem blada, dlatego robię makijaż.

Gość gość
ja mam abrdzo jasną karnacje ale nie maluje sie codziennie gdy nie wychodze, bo mi sie nie chce. Ale rzęsy i brwi robie henna raz w miesiącu i wyglądam fajnie nawet bez makijażu.

Gość turkusy i opalee
ja mam ciemny kolor włosów ale jaśniejszy rzęs. jak się nie umaluje wyglądam dziwnie. poza tym lubie próbować robić nowe makijaże.

Gość gość
na co dzień nie maluję oczu - szkoda rzęs krem bb z bell jest super w sumie jak podkład, trochę różu i błyszczyk

Gość gość
tak, ale na co dzień kreska na powiecie (szara, piaskowa, brązowa albo fiolet), tusz, błyszczyk i krem BB.

Gość bambaryła32
jak wiem,że nie będę nigdzie wychodzić to nie,ale tak to zawsze mam bardzo jasną karnację i jasną oprawę oczu,bez makijażu wyglądam jak trup

Gość gość
mam koleżankę, która opowiadała mi niedawno, że wstała, ubrała się i ktoś zadzwonił do drzwi. to był listonosz a ona była bez makijażu i do mnie " wyobrażasz to sobie? taki wstyd ! bez makijażu!" byłam w szoku hehe

Gość gość
Nie wyjdę do sklepu bez makijażu :)

Gość gość
naprawde nie wyjdziesz do sklepu bez makijażu? dla mnie to jakaś masakra!

Gość Kura domowa ...........
Tak robię codziennie makijaż.

Gość gość
Ja niegdy sie nie maluje, chyba ze na jakies duze wyjscie. Ja mam taka twarz, ze nie musze sie malowac, mam dobre geny :D a mam 37 lat, moja mama tez tak ma, dopiero od niedawna 59 lat zaczela sie malowac, bo kolory zaczely jej blednac na ustach, kolo oczu, a tak nigdy nie musiala. Ja tez tak mam.

Gość Kruszaniec
tylko jak jest jakaś specjalna okazja. Do miasta ew tusz do rzęs. Nie lubie sie malować i źle sie czuje w makijazu.

Gość gość
J się maluję codziennie bez wyjątku. Mam taką urodę, że i bez makijażu ładna jestem ale jak się pomaluję to klękajcie narody :P

Gość gość
ja tylko rzesy i błyszczyk, ewentualnie podkład. Wydaje mi się, że w cieniach głupio wyglądam

Gość gościówa123333333333
codziennie. Naewt jak nie wychodzę z domu. Kreska, tusz do rzęs, czasem cienie i na naczynka korektor. Jak wiem, że wyjdę na miasto ;) to dodatkowo układanie wlosów.

Gość gościówa123333333333
codziennie. Naewt jak nie wychodzę z domu. Kreska, tusz do rzęs, czasem cienie i na naczynka korektor. Jak wiem, że wyjdę na miasto ;) to dodatkowo układanie wlosów.

Gość gość
maluję się tylko na imprezy typu wesela, Sylwester itp. dotychczas za cały makijaż starczał mi tusz do rzęs i odrobina korektora w zeszłym roku zrobiłam sobie makijaż permanentny plus regularnie robię doklejane rzęsy, wstaję z łóżka i voila ! mam 38 lat, malować się będę jak będę stara brzydka i bez szpachli ani rusz

Gość gość
mam koleżankę, która opowiadała mi niedawno, że wstała, ubrała się i ktoś zadzwonił do drzwi. to był listonosz a ona była bez makijażu i do mnie " wyobrażasz to sobie? taki wstyd ! bez makijażu!" byłam w szoku hehe xxx a ja ją poniekąd rozumiem - mam okropne problemy z cerą i sporo plamek na twarzy, i jak nie mam przynajmniej kremu koloryzującego to nie otwieram nikomu ;) prędzej otworze w maseczce z glinki niż bez makijazu

Gość gość
mnie smieszą tylko dziewcyzny, które na twarzy mają dosłownie tapetę! oczy widać z odległości kilometra, a po zmyciu makijażu nie idzie tej osoby poznać.

Gość gość
to ja pisałam o tej koleżance i listonoszu. Sęk w tym, że ta kolezanka jest naprawdę bardzo ładna i to bez makijażu.

Gość śmieszne są dziewczyny
Dlaczego mężczyźni się nie malują ? = bo są idealni Dlaczego dziewczyny się malują ? = bo nie są idealne Dlaczego mężczyźni nie noszą wysokich obcasów ? = Bo mają idealny wzrost Dlaczego dziewczyny noszą obcasy i się malują? = Bo są małe i brzydkie. Tyle w tym temacie

Gość gość
hahaha dobra ta laska, co ma makijaż permanentny, doklejane rzęsy , używa korektora i tuszu a uważa, że zacznie malować się na starość :D

ja bez makijażu nie wyjdę do sklepu, odruch wyuczony po 22 latach stosowania ;)

Gość gość
po 22 latach malowania to ty już nie wychodź bez makijażu, żeby ludzi nie straszyć.