Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kalah

Kobieta idealna, czyli podajemy :

Polecane posty

musze cie rozczarowac... nie mam do 55 kg :) ... moj jeden cycek wazy 3 kg... teraz mozesz latwo obliczyc moja wage :P ... ja niestety nie potrafie... waga pokazuje jakies cyfry, ale powyzej 10 :P ... wiec mam problemy z odczytem :classic_cool:

Gość gość
Jeżeli masz figurę słodkiego pączusia z dziurką, to jestem Twój.

jeszcze się nawet nie dotknęliśmy a Ty już szukasz kochanki? :( to nie było miłe :(🖐️ już Cię nie chcę:( zraniłaś moje wielkie serce :(

Gość zrzęda na grzędzie
175 cm 55 kg 65XYZ stopa 35 :D

Gość gość
W takim razie - żegnaj, ukochana, nigdy nie zapomnę najszczęśliwszych chwil mojego życia. A Ty, Frida, ściągaj majtki.

masz jakiś fetysz z tym związany? chciałbyś poczuć na kutasie obcas? dostać szpilką w oko?

za pozno... musze isc popracowac ;) ... jak sie nie rozmyslisz bede wieczorem 🖐️ .... chociaz nie wiem, czy chce taki spad po ranyi :P:D .... pomysle (zaczyna myslec .... mysli fruna do cukierni na kawe z ciasteczkiem ... mniammmm) :D

Gość gość
To ja pytałam o szpilki,mam taki sam wzrost.

Gość gość
Znikam, bo nie chce mi się logować, a nie chcę mówić na dwa głosy.

zostań 😴 bez Ciebie jest nudno :( rzadko noszę, gdy wiem, że inne Panie wokół będą równie wysokie;) skromna ze nie osoba i wyróżnianie się z tłumu nie leży w mojej naturze;)

Gość gość
Gości tutaj jak psów, poczekaj chwilę, a zjawi się kolejny. Ja znikam we mgle z powieści Kinga.

postaram się wejść w rolę dobrego gospodarza i zabawić Cię...inteligentną rozmową 😴

Gość gość
Przedstawienie trwa, póki gruba kobieta śpiewa. Potem zapada kurtyna i gaszą światła. To znak, że trzeba się zbierać. Nawet sufler ucichł. Słyszysz?

rozumiem ale zawsze możemy zorganizować afterparty ;)

Gość gość
A Ty, Ekspercie?

Gość gość
Czy masz ciasną dziurkę. Własnych pytań nie pamiętasz?

Gość gość
To jak srasz?

Kał powstaje w jelicie grubym. Resztki pokarmowe przemieszczane z jelita cienkiego do jelita grubego mają konsystencję stosunkowo płynną. Dopiero w jelicie grubym dochodzi do końcowej fazy resorpcji wody i zagęszczenia kału. W skład kału wchodzą resztki pokarmowe, śluz, bakterie, resztki nabłonka, woda, itp. Kał przesuwa się w jelicie wskutek ruchów perystaltycznych. Ostateczne jego formowanie zachodzi w odbytnicy. Wydalany jest podczas defekacji przez odbyt, dzięki skurczom ścian odbytnicy. Kał człowieka i innych ssaków charakteryzuje się dość znaczną gęstością, natomiast w przypadku kręgowców innych niż ssaki (z wyłączeniem stekowców), może być znacznie rozcieńczony. Wiąże się to z faktem, że w końcowej części jelita grubego (kloaka) znajduje się u nich ujście moczowodów.

Gość gość
Romantyk z Ciebie, łobuzie.