Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do jakiego wieku można rodzić dzieci?

Polecane posty

Gość gość

jw.

Gość gość
Do takiego w jakim dochodzi do NATURALNEGO zapłodnienia.

Gość gość
do menopauzy

Gość gość
Do czasu gdy kobieta miesiączkuje i ma cykle z owulacją.

Gość kolta
Do 35 roku życia.

Gość diamentowa5856
Najlepiej w przedziale wiekowym 26-34 lata, inaczej zjedzą cię na kafeterii:P Młodsze dziewczyny to "puszczalskie gówniary", ew. "bawiące się w rodzinę niedojrzałe małolaty bez własnego mieszkania". Jeżeli któras ma mniej niż 26 lat i własne mieszkanie np. od rodziców to też źle, bo żyje za kasę rodziców. Dopuszczalne jest mieszkanie ze spadku. Powyżej 34 lat to wiadomo - za stara. Trzeba było wcześniej myśleć o macierzyństwie. Dziecku będzie wstyd jak matka po 40-ce będzie na wywiadówki chodzić, itp. A kobiety poniżej 20 lat i powyżej 40 jak zajdą to najlepiej niech uciekają z kraju, jeśli im życie miłe.

Gość gość
hahah Diamentowa jesteś boska;-) Pozdrawiam

Gość kolta
No właśnie:(.Ale po jednym trzeba koniecznie urodzić drugie.

Gość Barbamamma
diamentowa - hehe..dobre

Gość diamentowa5856
Oczywiście ciąża obowiązkowo po ślubie, zakupie mieszkania i pracy na umowę o pracę za min. 2000zł netto. Jeżeli mieszkanie na kredyt to 3000zł netto. Inaczej zjedzą, bo: "puszczalska", "swędziało ją, a pracy nie ma", "rozkładała nogi, a mieszkać nie mają gdzie", itp. Oczywiście mowa o kobiecie, bo mężczyźnie wszystko ujdzie płazem.

Gość kolta
Bo na kafe same baby siedzą.

Gość gość
moim zdaniem do 40-tki.

diamentowa ma rację w sumie to strach się przyznać do czegokolwiek na kafe za wszystko można oberwać szkoda tylko że najrzadziej za głupotę :)

Gość gość
Ja urodziłam jak miałam skończone 38 lat, moja kolezanka pierwszego synka miała także po skończeniu 38, a drugiego - jak tylko skończyła 42 lata. Wszyscy zdrowi, ciaże prawidłowe, niezagrożone, zainicjowane bez żadnego problemu.

Gość kapakaa
Do powyżej - to tak trzymac?.Tylko się nie daj tym co ci zaraz wytkna,ze jesteś babka dla swego dziecka.

Gość gość
33lata max.

Gość gość
Biologicznie -najlepiej 18-35 . A społecznie hm.... przy dobrej opiece i zdrowej matce tak do 40 ..Potem -to albo wpadki albo kompleks braku macierzyństwa . Pamiętajcie że rodząc w wieku 44 lat na maturze dziecka będziecie miały 63....Biologicznie to lepiej jak rodzi rozwinięta 17 niż 41-45 latka. Przed 16 r.ż i po 45 NIE !!!!

Gość gość
Czwarte dziecko mojej mamy to była wpadka w wieku 44 lat - jedyny syn :) Myślicie, że ktokolwiek z nas zastanawia się, że jak będzie zdawał maturę to mama będzie mieć 63 lata?? A jak jeden chłopiec na wakacjach zapytał brata, skąd dziadek (czyli nasz tata) ma takie fajne spodnie (bojówki), to zanim dostał odpowiedź, najpierw dostał w ucho :D Dla brata wiek rodziców jest naturalny - mimo że mają już pierwszego wnuka, to są jego mama i tata, a nie dziadek i babcia :)

Gość gość
Moja mama miała 48 lat jak się urodziłam, jestem zdrowa, a tata 53, odchowali mnie i jest ok a ja miałam dziecko w wieku 39 lat. Syn jest zdrowy. Nie ma na to reguły.

Gość gość
Fizycznie jak najszybciej,psychicznie jak najpozniej