Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaaaaa

CZUJE COŚ DO MNIE?

Polecane posty

Gość zawiedzionaaaaa

Tydzien temu rozpoczełam praktyki. Okazało się, że mam je razem z kolesiem z tego samego kierunku ale jest starszy o rok. To było dziwne , ale od pierwszego dnia złapaliśmy swietny kontakt. Chłopak jest bardzo przystojny, od razu mi sie spodobał. Zazwyczaj w takich sytuacjach robie sie spieta, ale przy nim jestem bardzo swobodna. Mamy takie samo poczucie humoru. Wymieniamy sie filmami. Odniosłam wrażenie , że oboje sie sobie podobamy, ale dzisiaj cos mnie zmartwiło, nie wiem jak to odczytac. Nasz opiekun postanowił pokazac nam kilka miejsc w osrodku gdzie mamy praktyki. W jednym dziale drzwi otworzyła dosyc młoda dziewczyna, jakos swiezo po studiach. W moim mniemaniu nie była jakos zbytnio ładna, wiec nawet nie sadziłam ze on moze na Nią zwrocic uwage. Kiedy juz wracalismy z praktyk i gadalismy o całym dniu, to wspomniał o tej dziewczynie , że była ładna. Ja nic nie odpowiedziałam, a on zapytał '' Czy według Ciebie nie? ''. PO CO MI TO MÓWIŁ?! Czy jednak , źle odczytałam jego sygnały i on jednak nic do mnie nie ma, czy co? Gdyby miał wobec mnie jakies zamiary to chyba nie mówiłby w moim towarzystwie że ktos mu sie spodobał . Jak uważacie dziewczyny?

sa dwie mozliwosci, jedna, ze traktuje cie jako dobra kumpele i oczekiwal od ciebie szczerej odpowiedzi (tylko po co mu ona?). druga, ze ty mu sie podobasz i chcial cie przetestowac jak na to zareagujesz? ja obstawiam to drugie.

Gość zawiedzionaaaaa
A później jeszcze cos rozmawialismy o podrywie i opowiedziałam mu o kolesiu który na youtube zamieszcza filmiki jak do nieznajomej podchodzi i prosto z mostu mówi ''Daj mi swoj numer '' i kobiety dają. A on powiedział ze teraz raz tak zrobił i wrecz pokazał mi miejsce w którym zaczepił tą dziewczyne , bo akurat przechodziliśmy... Zbiło mnie to z tropu totalnie ;/