Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marr215

seks

Polecane posty

Gość marr215

Mam problem. zastanawia mnie jedno. czy aby zajść w ciążę trzeba być nagim? czy w seksie też trzeba nago? iii jak to z owłosieniem lonowym? golic? a jak tak to czym?

Gość gość
A ja mam pytanie ile ty masz lat?

Gość marr215
mam 17 lat

Gość gość
Haha ja pierdziele trzymajcie mnie:) zeby zsjsc w ciaze na lewej nodze musisz miec skarpete a na glowie kapelusz, co ty nie wiedziałaś??

Gość gość
no ale bez takich. proszę. ja chciałabym się dowiedzieć. zawsze nie interesowałam się takimi sprawami. żyłam w swoim świecie.

Gość lolekkk
a wiesz skąd się biorą dzieci? tzn. jak dochodzi do zapłodnienia? czy nie byłaś na tej lekcji biologii?

Gość marr215
wiem. ale chciałabym odpowiedzi na moje pyt.

Gość lolekkk
więc penis + pochwa = nagość przynajmniej od pasa w dół

Gość marr215
Dziękuję. a pozostale pytania? czyli gdy będę w majtkach to nie dojdzie do niczego? iii czy boli "pierwszy raz" ?

Gość lolekkk
majtki zawsze można zdjąć, więc gwarancji nie ma. Pierwszy raz zwykle boli, ale to nie jest jakiś niewyobrażalny ból. Zwykle zależy od tego, jak delikatny jest mężczyzna. Golenie - sprawa dyskusyjna. Ja nie lubię "łysych" kobiet ;) Możesz podgalać, tak jak na basen. Maszynką oczywiście, chyba że wolisz kremy do depilacji

Gość marr215
ok,ok dziękuję, a w czasie seksu mezczyzna może dostać wytrysk jakiś czy cos?

Żeby zajść w ciążę musi dość do stosunku penetracji I twój partner musi finiszować w tobie czyli w pochwie. Wiesz masz dopiero 17 lat więc możesz jeszcze poczekać ze współżyciem. W zasadzie pierwszy sex nie boli lecz to też zależy od ukształtowania pochwy. Może zanim skłonisz się do pierwszego seksu skonsultuj się z Gniekologiem.

Gość marr215
bardzo dziękuję. a jeszcze cos mi powiecie? co powinnam wiedzieć itd.?

Gość lolekkk
pamiętaj o prezerwatywach, nie zgadzaj się na seks bez nich, nie daj się nabrać na teksty "nie lubię w gumce", "seks w gumce jest jak lizanie cukierka przez papierek". Jeśli facet mówi coś takiego, tzn. że nie warto z nim być, bo to d.u.p.e.k. :) Koniecznie wybierz się do ginekologa, będziesz mogła go zapytać o wszystko, bo pewnie o wszystko już go pytano i nic go nie zdziwi. Na seks zdecyduj się tylko wtedy, kiedy będziesz pewna tego. Pierwszy raz jest bardzo ważny i nie chodzi o to, żeby "mieć to już za sobą". Tak mówią tylko niedojrzałe osoby.

Gra wstępna czyli pieszczoty bardzo uprzyjemnia sex. Pozwala to pobudzić erogenne miejsca i się podniecić. Sex wówczas jest o wiele przyjemniejszy. Bardzo przyjemną pozycją jest kiedy kobieta leży wyciągnięta na brzuchu z lekko rozchylonymi nogami. Dobrze jest też podłożyć sobie pod brzuch jakąś poduszkę by biodra były lekko uniesione do góry. Partner wówczas siada na udach kobiety i wprowadza penisa do pochwy. 6 płytkich pchnięć i 8 głębokich i tak na przemian. Taki sex sprawi wam obojgu niesamowitą przyjemność. Partner może tez leżeć na partnerce w takiej pozycji wymaga to może trochę większej kondycji u partnera a u kobiety większą przyjemność. Kobieta wówczas czuję ciężar partnera na sobie ale i większą przyjemność Gdyż pochwa jest bardziej ściśnięta.

Gość marr215
dziękuję :)

Właśnie nie zgadaj się na sex bez gumki. Co prawda bez gumki bardziej się czuję przyjemność ale w prezerwatywie nie musisz obawiać się zajścia w ciążę. Co w twoim przypadku jest istotne. I tak jak napisał ktoś wyżej musi to być odpowiednia pora i czas na 1 sex.

Gość prawictwo pospolite125
ja bym sie powiesil gdybym zostal ojcem..

Gość marr215
ja chce po slubie wspolzyc seksualnie, wiec wtedy bez prezerwatyw ::)

Gość gosc456
a jak się robi loda ? proszę pomozcie

Ja swój pierwszy sex uprawiałem bez gumki w wieku 25lat Podobnie jak moja partnerka. Po prostu był to odpowiedni dzień odpowiednia pora i czas. Dorota była w 100% pewna że nie zajdzie w ciąże. I nie musieliśmy się niczego obawiać miałem tą przyjemność finiszowania w środku. Czekałem na tą chwilę ponad rok ale było warto.