Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmagi

co o tym sądzicie? :(

Polecane posty

Gość gośćmagi

pytanie do mężczyzn i kobiet. 26 letni facet ma dziewczynę, a na fb pisze do innych per piękna,ślicznotko,słońce,aniołku, wysyła głupie emotikony serduszka i buziaki, że za sobą tęsknią ( on twierdzi,że to są tylko koleżanki, czyli on się zachowuje jak nastolatka :O? bo nawet ja tak nie robie). jak się wita na żywo z jakąś koleżanką do się przytulaja i całuja w policzek...tak też nie robię... i do tego obgaduje mnie do swoich psiapsółek... chyba nikt mi nie powie,że takie zachowanie faceta jest normalne :O ale on nie widzi w tym nic złego...:(

Gość gość
gon dziada

Gość gość
Może dla niektórych takie zachowanie jest normą ale to nie jest normalne. Kimś takim nie warto sobie zaprzątać głowy

Gość gość
współczuję ci

Gość gośćmagi
ale on twierdzi, że lepiej sie dogaduje z dziewczynami, a jak mu powiedziałam w złości,że jest babiarzem to był zły. wszyscy wokół mi mówią,że to zachowanie jest dziwne i mają rację. a on nawet nie potrafi docenić tego, jak ma ze mną dobrze i może robic co chce...

Gość gość
Flirciarz, pewnie jakis mlody gnuj, napewno cie zdradza. Bardzo niegojrzale zachowanie!

Gość gośćmagi
26 lat to raczej nie jest już taki młody, myślałam,że w ty wieku faceci są bardziej dojrzali, ale on ma dziwne rzeczy jeszcze w głowie

Gość gość
moze gej a te kumpelki to takie sweet przyjacioleczki a zwiazek z toba to tylko przykrywka

Gość ciekawski gosc
moze pedal ?

Gość gośćmagi
raczej nie gej, bo przede mną miał dużo dziewczyn...i nie zachowuje si.e jak pedzio