Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytam Mrożka

Rodzice uważają mnie za poukładaną, grzeczną dziewczynę.

Polecane posty

Gość czytam Mrożka

Obraz mnie wg rodziców: -dobrze się uczy -jest dziewicą -nie pije, a jeśli już się zdarzy to kulturalnie, symbolicznie lampka szampana w sylwestra, ewentualnie piwo smakowe. -nie pali -jest przeciwko narkotykom -ma dobre serce, nie krzywdzi innych, nie przeklina. Tymczasem ja :classic_cool:: -Uczę się średnio, zazwyczaj zaliczam wszytsko na ostatnią chwilę :D -nie jestem dziewicą, anal nie jest mi obcy, uwielbiam opierdalać gałę mojemu chłopakowi, lubię szybkie numerki na uczelni w wc pomiędzy zajęciami,zawsze połykam -popalam już z 5 lat, kupuję nie byle jakie papierosy za szmal rodziców -popalam gandzię -znane mi są w smaku wszystkie marki piwa, te droższe jak i te tanie, piłam zwykłe byki po 3 zł, wódę, bimbry, na imprezach dużo razy zalewałam się w trupa, rzygałam, spałam na kiblu, albo na podłodze w kiblu, wracałam do domu nad ranem. -jak nie miałam faceta to miałam przyjaciela od seksu, dymałam się z nim całymi nocami, zawsze lal się litrami alkohol, przyjeżdżałam do niego po nocach, bo chciało mi się r****ć, robiliśmy to przed zajęciami, a potem jak gdyby nigdy nic szłam na wykład z posmakiem jego spermy w ustach -przez jakiś czas miałam sponsora

Gość huehueh
ja nie mogę, aleś ty niegrzeczna, masz racje, pochwal się tym na kafeterii

Gość czytam Mrożka
po prostu pozory mylą :D

Gość gość
mnie tez tak oceniaja ze taka grzeczna spokojna itp ale nie tylko rodzice, duza czesc znajomych rowniez. a ja mam kumpla do seksu razem ostro pijemy i sie bzykamy

Gość gość
nikt nic nie podejrzewa a faceci zawsze patrza jak na dziewice ktora trzeba traktowac powaznie :D

Gość gość
co z tego ze rodzice mysla o Tobie dobrze? Ty samej siebie nie oszukasz , poza tym musisz byc po któryms z rodziców wiec tacy głupi jak sadzisz to oni nie sa

Gość czytam Mrożka
i to jest piękne :D

Gość gość
zaimponowałaś mi serio. a co robisz? gdzie mieszkasz i w ogole?

Gość gość
ja jebie, ale ty cebula musisz miec nudne zycie ze przez caly dzien siedzisz na forum i wymyslasz jakies durne prowokacje :D