Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 letnie dziecko jezdzi w wozku spacerowym

Polecane posty

Gość gość

co sadzicie?

Gość klaudia_______________________
przesada on powinien jakis rowerek a nie

no gdzie takiego kloka w wozku wozic!

Gość gość
albo dziecko ma kłopoty z nogami, albo matka z głową

Gość gość
w stanach to norma ,nikt się nie patrzy i nie obgaduje ,a dzieci potem wstają i chodzą nie wożą ich matki do 18 -tki .więc co was to obchodzi .

moim zdaniem to 2 matka z głowa ona tak nie chce jej sie np wziosc dziecka n araczki jak sie zmeczy a wsadzi go do wozka i ma wszstko w upie

Gość gość
Zalezy w jakiej sytuacji. My wzielismy wozek do disney world i bardzo sie przydal. Wozilismy torby z woda i przekaskami na nim, a czasami nasz pieciolatek siadal i jechal. Po fajerwerkach nawet w nim usnal. Spedzalismy w parkach od 9 do 14 godzin i bez wozka musielibysmy czesto sie gdzies zatrzymywac aby syn troche odpoczal a tak mogl usiasc w wozku w trakcie jak przemieszczalismy sie do innych atrakcji.

Gość gość
wymowka ze go nogi bola ehhh

Gość gość
mam sasiadow maja corke 2 latka i syna 5.i czesto woza go w wozku.

Gość gość
pięciolatka na rączki? Jak on ma rozwinąć mięśnie?

Gość gość
No własnie jak 6 latki mają iść do szkoły jak niektóre jeszcze spacerówką rok wczesniej jeżdziły. A później matka takiemu kapcie w szkole zmienia i do końca gimnazjum buty tylko na rzepy kupuje, bo mała niedorajda nie umie sznurówek zawiązać.

Gość gość
bzdury bzduy bzdury mój wujek jeździł do 5 roku życia w spacerówce, uszedł pare metrów i zmęczony... więc ciocia wolała wziąć wózek niż jego i np jakieś zakupy nieść :/ obecnie chłopak 19 lat nic mu nie jest, i wyobraźcie sobie że ŻYJE i ma się świetnie ;) a was powinny wasze wyciągnięte cycki i sflaczałe ciała obchodzić a nie czyjeś dziecko

Gość gość
no właśnie zmęczony bo mięśnie nie przyzwyczajone do wysiłku. A butki dalej na rzepy nosi???

Gość o rety :O
Jeżeli 5latek jest zdrowy to wożenie go w wózku jest oznaką choroby psychicznej toksyczenj matki,która ma zadatki na wredną teściową :O Klaudia co to za słowo WZIOŚĆ? Dwa błędy ortograficzne w jednym wyrazie???!!! WZIĄĆ. Po wakacjach pilniej się ucz. U siebie w mieście może 1 dziecko w tym wieku widziałam w wózku. Na dniach adaptacyjnych w przedszkolu mojego dziecka w grupie 25 osobowej 3 dzieci zostało przywiezionych w wózkach. Dzieci w grupie są w wieku 2.5-3 lata. Także u mnie w mieście dominują normalni ludzie :)

Gość gość
moim zdaniem wożenie tak dużego dziecka to robienie mu krzywdy, w tym wieku dziecko powinno biegać dookoła mnie i interesowac się głupim kamykiem, kałużą czy co tam znajdzie w pobliżu

Gość gość
Zapraszam do Irlandii. Bediecie mialy okazje popatrzec na matko jak zajmuja sie swoimi dzieciakami. Nie dosc e maluchy ganiaja brudne, wiecznie bez skarpetek lub/i bucikow, noworodki doslownie zwisaja matkom z reki bo glowki sie nie chce podtrzymywac, czy zima czy lato zawsze maluchy bez czapek, no i oczywiscie widok dzieciaka 5cio letniego w wozku to nie jakis niezwykly widok.

Gość gość
też mi porównanie