Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co radwańska sie rozebrała skoro nie ma w niej ani krzty kobiecości

Polecane posty

Gość gość

wyglada jak babochłop, obrzydliwa jak Bjoergen :o fuuuuuu

Gość bernank
aby wnukom opowiadać za 40 lat, że była piękna, młoda i sławna z milionami pieniędzy na rachunkach bankowych

Gość PrawaTywe :)
Dla ciebie i tak za piekna :D

Gość czesławezil
czyli na starość będzie żałować, że młodość już mineła. My za to na starość będziemy ciągle marzyć i to będzie nasza kolorowa jesień życia:)

Gość gość
rzyg rzyg rzyg

Gość gość
no sami przyznajcie, po co ona się rozebrała? ciało ma brzydkie morde też :o dobrze, że choć kase ma

Gość gość
no to nie wiem..jak w radwańskiej nie ma kobiecości zgrabna, wysportowana czego wy chcecie??? d**y ponad 120 kg!!!!

Gość saasdssdfdf
Ona jest wstrętna w ubraniu, a co dopiero bez... strach pomyslec. Nie oglądalam tych zdjęć, bo i tak są pewnie ostro retuszowane jak zdjęcia wszystkich tych dzi wek co się rozbierają do gazet, wiec co mam ogladac robote grafikow, jaki w tym sens...

Gość gość
jak to dlaczego?? dla kasy korzysta ze swoich 5 minut na maksa a jest paskudna i do tego niesympatyczna

Gość bernank
saasdssdfdf zakładam, że gdybyś nawet zapłaciła za sesję foto to i tak do gazety nie trafisz, może na rolkę papieru toaletowego !

Gość gość
dla mnie tez ona jest wstretna, bleeeee,niedobrze mi jak patrze na ta rozbierana sesje... . a jej twarz to juz w ogole poza rankingiem ..ble

Gość gość
Ona ma ładne ciało.

Gość prawictwo pospolite125
radwanska nie jest zbyt urodziwa , ale widzialem brzydsze jak Gessler czy chodakowska.

Gość saasdssdfdf
bernank nie martw się ciulu, radwańska mi do pięt nie sięga jeśli chodzi o urodę. Ale ja bym sie nie rozebrala bo brzydzą mnie takie szmaty co pokazują swojego rowa i cyce calemu swiatu, mimo że nic mi nie brakuje :P

Gość gość
ja nie chcę trafić, ma kase to po co jej pokazywać brzydkie męskie ciało?

a na tej sesji nie wypadla wcale tak zle... dziewczyna nie ma urody , ale nie jest sztuczna lepiej ze dali ją , niz plastikowa zdzire z silikonami i blond włosami.

Gość gość
wpiszcie w guglu radwańska na golasa i dajcie grafika ale ktos jej fotomontaz strzelił :D

Gość gość
radwańska ma straszną japę, taką plebejską, trochę też męską i jakby chamską i wścibską :O takie moje zdanie

Gość gość
Mieszkam w Belgii i tutaj tez sie z niej nabijali ze potwor.

Gość gość
na korcie ok, sportsmenka w końcu ale sesja masakryczna brzydką budowę ciała ma :(

radwańska ma straszną japę, taką plebejską, trochę też męską i jakby chamską i wścibską pechowiec.gif takie moje zdanie nie, chamsja i wsibska jape ma doda

Gość gość
brzydka jest, ma ona jakiegoś popychacza?

Gość gość
ona nie jest brzydka, tylko ta jej sesja nie najlepsza... wg mnie zero zmysłowości, delikatności... w tych zdjęciach bark erotzmu...

Gość gość
a wypowiadają się maciory z tłustymi cycami i boczkami .Statystycznie 3/4 was wazy 70 kg i w życiu nie trenowało NIczego poza pluciem papy na kafe.Spasione zawistnice ,,,a ty autorko jebnij swoja naga fotę , posmiejemy się

Gość gość
pudło ja trenuje fitness mam figurkę jak ta lala :) maciórko nie denerwuj się :)

Gość znamammm
ja bym ją wylizał całą mniam

Gość mateo26
ciało ma ładne twarz przeciętna, a wy jestescie p******e i zazdrościcie ona zarobiłą w tym roku na kortach jakieś 15 baniek czyli tyle ile wy w 3 życiach :P

Gość gość
tia fitness jak klekasz do miecza, radwańska robi 300 brzuszków więc odpłyń macioro.Tez trenuję i widzę jak takie maciory jak ty mają problem.I tylko takie.Gdybys trenowała to bys jej gratulowała.I nie pieprz tylko pokaz cycki to pogadamy

Gość gość
ja tam jej oceniac nie bede bo jestem kobieta hetero i wole oceniac facetow to raz, dwa, to nie jest modelka wiec piekna byc nie musi a sukcesy osiaga i godnie reprezentuje nasz kraj to dwa a trzy to podobno jest sympatyczna i nie ma fiu bzdziu w głowie, szajba jej do głowy nie uderzyła, a że takie coś? mysle,ze to chec slawy albo wlasnie poczucia kobiecosci, kazda kobieta o tym marzy...