Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chhvhghg

do mam przedszkolakow

Polecane posty

Gość chhvhghg

moje dziecko w czerwcu bylo ostatni raz w przedszkolu,teraz przedszkole ma miesiac przerwy o jest zamkniete.Pod koniec czerwca skladalam specjalne podanie o zwrot nadplaty za czerwiec(kilka dni moje dziecko nie chodzilo) pieniadze mieli wplacic na konto.Wy ile czekacie na ten wplyw?

Gość mama40
u nas akurat za czerwiec nie ma zwrotów

Gość gość
u nas też nie ma zwrotów jeśli dziecko będzie chodzić od września. Te pieniądze idą na konto nowego miesiąca, w tym wypadku juz w nowym roku szkolnym.

Gość chhvhghg
no tak ale moje dziecko od wrzesnia idzie do zerowki w innej placowce.

Gość gościówa :P
Ja nie czekam wcale, u nas płaci się za ubiegły miesiąc do 10, nie za następny a za czerwiec płaciło się ostatniego dnia przedszkola tyle ile się należało.

Jak moje dziecko chodziło do przedszkola to zawsze w czerwcu była informacja na tablicy żeby rodzice zgłosiły się w gabinecie dyrektora w sprawie zwrotów.Była podana data,godzina i wtedy każdy rodzic dostawał kasę w gabinecie dyrektorki ,do ręki.

Gość chhvhghg
no tak,ja tez place za aktualny miesiac.Zaplacilam wtedy jakas tam kwote ale syn troszke chorowal i nie bylo go kilka dni.Jak przyszedl to dostalam druk do wypelnienia o zwrot platnosci,wpisalam konto oddalam i czekm. Mija dwa tygodnie i wciaz niema.Czy to ma zwiazek z tym ze przedszkole jest zamkniete w lipcu?

Gość Ankanaankaanka
U nas było rozliczane na bieżąco, dzwoń, pytaj. Zazwyczaj jest to pewnie 7 dni od wydania decyzji.

Gość chhvhghg
no tylko tak jak pisalam,przedszkole jest zamkniete bo jest przerwa wakacyjna i nikt tam nie urzeduje.