Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podpijam mleko synkowi

Polecane posty

Gość gość

Karmię synka mlekiem modyfikowanym, synek ma pół roku. Jak nie wypije do końca butli to ja to spijam a nie wylewam. Po prostu smakuje mi to mleko bardziej niż to zwykłe mleko krowie ;)

Gość gość
świnia z ciebie jest a nie matka :(

Gość gość
a to świnia wypija mleko przeznaczone dla jej dzieci ???

Gość gość
mnie na początku podbijało, ale w końcu jak kilkadziesiąt razy spróbowałam, czy dobra temp.to je polubiłam, ale nie na tyle by je pić. natomiast moja mama je spija, zazwyczaj dolewa sobie do kawy :) mowi, ze jej bardzo smakuje. a jak jeszcze dowiedziała się ile kosztuje(bebilon)to w ogóle nie da wylać :P

Gość gość
uważaj, bo to mleko jest dość kaloryczne! jak nie chcesz, żeby ci du** rosła to przystopuj :D

Gość gość
no właśnie - dokładnie cena jest kosmiczna ( używam Bebilon ), poza tym nie napisałam przecież, że wypijam dziecku mleko, tylko spijam po nim to co zostawi. Nie można przecież zostawić tego mleka na kolejne karmienie, więc tak kosztowałam kilka razy, aż polubiłam. I teraz wypijam wszystko co zostawi. A że jest kaloryczne? A mam to gdzieś, ja i tak jestem dosyć szczupła :)

Gość gość
a my gdy dziecko zostawi min. 60 ml to psu dajemy, z zupami tak samo, jak mój pies nienawidził zup to jakoś chętnie je ;) z mlekiem tak samo, najpierw dawaliśmy nan pro ha, potem bebilon pepti, więc to co nan po ha zostało to psu chciałam dać-nie jadł wtedy tylko pepti, a jak wróciliśmy do nan i wiadomo pepti coś tam zostało to pies też nie jadł, tylko nana :D

Gość gość
moim zdaniem to smierdzi i ja szybko zaczelam dawac krowie bo te sztuczne mleka wszystkie cuchna