Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem mężem z 9-letnim stażem. Generalnie jestem szczęśliwy, od jakiegoś czasu męczy mnie jedno pytanie. Moja zona nigdy nie czula potrzeby urzadzenia domu, jakichs zmian w jego wygladzie, czy nawet nie dawala impulsow do tych zmian. Kazde pomieszczenie w ktorym sie znajdujemy jest urzadzone przeze mnie, a kompketnie nie umiem i nie lubie tego robic. Oczywiscie zdaje sobie sprawe z tego, ze zaletą mojej zony jest fakt, iz nie marudzi dlaczego odlozylem cos nie na miejsce bo jest jej to calkowicie obojetne, ale czasem chcialbym poczuc ze cos jest urzadzone i zagospodarowane przez nią. Ze zalegajace po szafach niepotrzebne rzeczy i przedmioty zostana usuniete przez nia a nie przeze mnie. Czy to ja jestem dziwny czy ona?

Gość gość
Chyba działy pomylileś

Oj od razu pomylił. Może w szafach zalegają kochankowie ;) To wtedy będzie na temat :D A tak serio... Widocznie jej to odpowiada, a Ty schizujesz :)

Gość gość
A mnie męczy to,że od pół roku nie mogę doprosić się zmiany żyrandola w sypialni.Nie ma komu spłuczki w łazience wymienić, coś się zepsuło i woda leci od 3 dni.

Gość gość
i aby było na temat to : szukam kochanka, który z uśmiechem na twarzy wymieni spłuczkę i żyrandol hiii hii