Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie idźcie na studia to strata czasu

Polecane posty

Gość gość

5 długich lat, a jakby wam nie daj Boże nie poszło coś to nawet i więcej, a pożytek z tego żaden. Lepiej mieć wyuczony fach. Studiować możecie jedynie kierunki techniczne i to też nie wszystkie- sprawdźcie te po których jest praca! Studiowanie bzdetów typu polonistyka, filologia polska, socjologia, psychologia, politologia, etnologia, historia sztuki czy marketing i zarządzanie to kaszana i zmarnowane życie! Naprawdę szkoda czasu i pieniędzy!

Gość pooooooopieram
Ja tylko licencjat, a i tak żałuje.

Gość sdfgsdfsdf
Wystarczy mieć coś we łbie i jakiś pomysł, skończyć byle jaką szkołe średnią i otworzyć firmę na Słowacji, a działać Polsce w Polsce złodziejskiego Donalda. :)

Gość gość
Po medzie i polbudzie.

Gość bernank
teraz patrząc z perspektywy czasu to widzę, że na polibudzie fajnie i czasem ciekawie było , po technikum już miałem fach w ręku ale warto było skończyć studia , teraz kasa jest i zdrowie jest i do przodu ze sztychówką w dłoniach i do pracy jutro !

Gość gość
no a jak się wkręcić w coś sensownego zaraz po liceum? nie masz żadnego fachu, więc chociaż będą papiery :)

Gość gość
ech studia,najpiekniejsze lata mojego zycia, najfajniejsze znajomosci - nie wyobrazam sobie, żeby tego nie przezyć. Po to jest zycie,zeby sie nim cieszyć!