Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwkk

Czy to normalne że mojemu mężowi podobają sie inne kobiety...!!!!!

Polecane posty

Gość wwkk

pomózcie ...mąz mówi że mnie kocha i niby jest wszystko ok....jestem zazdrosna bo to chyba w związku normalne jak ludzie się kochają...ale on lubi na necie ogladac różne piosenkarki aktorki wpatruje się w nie i nawet na pulpit kompa naszego daje ich fotki...co otym mam myśleć????

Gość gość
No to co , u mojego faceta wisi plakat jakieś baby z gołą d**ą no i komu to szkodzi? A Tobie nie podoba się żaden aktor czy piosenkarz?:) no właśnie. Każdy facet to wzrokowiec i popatrzeć lubi :)

Gość wwkk
masz racje........dzięki:)

Gość s/s
I w czym problem?Zdradza ,zaniedbuje?

Gość wwkk
nie zdradza i nie zaniedbuje....tylko mnie to wkurza poprostu....

Gość gość
A ja Cie rozumiem.Jest Ci przykro, bo skoro Ciebie kocha dlaczego szuka czegos innego(nawet do ciągłego wpatrywania się)?Czujesz się gorsza przy takim facecie, bo jesteś kobeta, która czuje.Tylko te które nie kochają sa obojętne, żadna kochajaca kobieta nie bedzie tolerowala takiego zachowania. Moja rada dla Ciebie, zacznij robic to samo i udawaj ze to normalne. Jeśli go to nie ruszy, to chyba wiesz nie musze pisać co to oznacza. Spojrzenie na kogos, a ciagle wpatrywanie się i szukanie obiektu to wielka roznica.A piszesz, ze Twój facec szuka obcych kobiety, żeby popatrzeć, od myśli się czyn zaczyna!

Gość gość
Gdyby takie zachowanie było zgodne z uczuciami ludzkimi, zylibysmy w trójkątach, czworokątach...itd.Takie związki istnieja, ale to wyjątki społeczne.Posiadasz tez intuicje, która mowi Ci co dobre a co zle, nie zagłuszaj jej, bo ktoś tak Ci radzi. Zachowanie Twojego faceta nie jest w porządku wobec Ciebie.

gość A ja Cie rozumiem.Jest Ci przykro, bo skoro Ciebie kocha dlaczego szuka czegos innego(nawet do ciągłego wpatrywania się)?Czujesz się gorsza przy takim facecie, bo jesteś kobeta, która czuje.Tylko te które nie kochają sa obojętne, żadna kochajaca kobieta nie bedzie tolerowala takiego zachowania. Moja rada dla Ciebie, zacznij robic to samo i udawaj ze to normalne. Jeśli go to nie ruszy, to chyba wiesz nie musze pisać co to oznacza. Spojrzenie na kogos, a ciagle wpatrywanie się i szukanie obiektu to wielka roznica.A piszesz, ze Twój facec szuka obcych kobiety, żeby popatrzeć, od myśli się czyn zaczyna! ---- hahahahahahahahahaha mistrz! proponuję, żebyś jadła tylko i wyłącznie swoją ulubioną potrawę. dzień w dzień, tydzień w tydzień, miesiąc po miesiącu, a sorry po miesiącu to ty już nie będziesz chciała na nią patrzeć.

Gość gość
Mi podobaja sie inni mezczyzni i co...?

Gość gość
Kocham swoją kobitkę nad życie, ale oglądaniem sobie pięknych tyłeczków w necie czy w realu nie pogardzę. Ona też się wkurza gdy to widzi, nigdy nie tknąłbym innej, po prostu jesteśmy wrażliwi na kobiece piękno, i pomyśleć że gdy miałem 7-8 lat na widok nagiej kobiety miałem odruch wymiotny ;D...

Gość mariola87654
oznacza to że jestes chu**** i czegos mu brakuje. może schudnij , idz do fryzjera.zrób co kolwiek zamiast siedziec tu i pytac o zdanie desperatów (w sumie swój swojego znajdzie)

Gość gość
Mylicie pojęcia, miłość i lojalność to nie ślepota, oczywiście nie powinien się z tym jakoś specjalnie afiszować ;-)

Gość gość
Ważysz 120kg, masz pasemka, nie dziw sie ;)

Gość gość
facet żeniąc się nie staje się aseksualny w stosunku do innych kobiet.

Gość gość
Napisz jak wyglądasz :)