Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forum45f

Darmowe Wróżby na forum - dla wszytskich

Polecane posty

Gość forum45f

Już dziś wejdź na forum - zarejestruj się i poczekaj, aż osoby wróżące założą swoje tematy w dziale "Pierwszy Rok za nami-Wróżby dla Ciebie" w których będziesz mógł zamieścić swoje pytanie. Mamy komplet profesjonalnych wróżących, dlatego odpowiedź na swoje pytania na pewno trzymasz! Witaj, Z okazji Pierwszej rocznicy powstania naszego forum kartylosu.cba.pl - zapraszamy wszystkich chętnych na darmowe wróżby ( Tarot, Karty Anielskie, Wahadełko ), które będę wykonywane na naszym forum w dniach od 12 do 14 lipca. Na forum mamy profesjonalną ekipę osób wróżących - konkretne i rzetelne osoby, które chętnie za pomocą swoich kart odkryją przed Tobą Twoją przyszłość, odpowiedzą na pytania, udzielą wskazówek i rad, a także wskażą właściwą drogę, którą należy podążyć, aby odnaleźć szczęście i harmonię. Nie przegap tej okazji - przyjdź do nas, bo warto. :) Z wróżb mogą skorzystać wszyscy - także osoby, niezarejestrowane na forum, wystarczy wejść do działu "Pierwszy Rok za nami-Wróżby dla Ciebie" i zadać pytanie oraz podać swoje dane i ewentualnie dane partnera, którego dotyczy pytanie. Osoby, które się zarejestrują zyskają możliwość pełnego dostępu do forum, a także w przyszłości będą mogły szybko i sprawnie dodać prośbę o wróżbę w dziale "Powróżę z...". Ale także zyskają możliwość pisania postów, dodawania nowych tematów, dyskutowania z innymi użytkownikami forum oraz będą mogli poszerzyć swoją wiedzę o nowe, ciekawe informacje i podzielić się tym co już wiedzą z innymi. Serdecznie Zapraszamy! :) Ekipa forum kartylosu.cba.pl

Gość 6 6 6
S********j, nigdzie się nie będę rejestrowała.:O Za kare którą musisz ponieść, moja koleżanka, stara 150-letnia wiedźma która mieszka w twojej okolicy podrzuci ci worek złego uroku. Wyrzygasz własne jelita pseudo pseudo wróżko, a twoje serce zjedzą twoje koty. :O

Gość forum45f
ulala ostro :D proponuję udać się albo do swojej urojonej sekty ale trzymać jęzor za zębami. Nie każe się rejestrować, nie ma przymusu, ale tak to jest jak dzieci neo się nudzą i nie mają się do czego dowalić. Wróżby są bez rejestracji. - Czytanie ze zrozumieniem.

Gość 6 6 6
Gdy z tobą skończę, będziesz p********a wróżko torturowana przez kilkaset tysięcy ziemskich lat 😠

Gość gośćinnie
a jak tam pisac ?

Gość 6 6 6
Umów się na wizytę u ginekologa, to prolog tego co potrafię 😠

Gość forum45f
Wejdź na forum, znajdź temat "Pierwszy Rok za nami - wróżby dla Ciebie" i wpisz się do tematy, osoby wróżącej, na chwilę obecną są dwa tematy, ale jutro będzie ich więcej, dołączy Liv222, Karmen, Barbara, Libra22 i Ange3 - wybór duży i każda z tych osób na pewno odpowie na Twoje pytanie. Zapraszam :)

Gość 6 6 6
I jak? Swędzi łiła? :classic_cool:

Gość gość
polecam bylam tam;)

Gość wróżenie76
Jeszcze raz zapraszam, wszystkich, którzy chcą poznać swoją przyszłość lub otrzymać wskazówkę jak rozwiązać własne problemy - osoby wróżące chętnie i rzetelnie odpowiadają na pytania. Dodatkowo możesz dowiedzieć się za ile lat weźmiesz ślub lub ile będziesz mieć dzieci, a te wszystkie wróżby są dostępne na forum kartylosu.cba.pl tylko do niedzieli 14 lipca, także przyjdź już dziś :) Wejdź na forum, znajdź temat "Pierwszy Rok za nami - wróżby dla Ciebie" i wpisz się do tematy, osoby wróżącej. Zapraszamy! :) forum ezoteryczne kartylosu.cba.pl

Gość nowikt
Zapraszamy na wróżby - każdy znajdzie coś dla siebie! Osoby, które chcą wiedzieć, kiedy wezmą ślub - mogą już dziś poznać odpowiedź... Jeżeli masz problem, zmartwienie, przyjdź na forum, zadaj pytanie, a otrzymasz dobrą i pomocną wskazówkę, dzięki, które Twoje życie stanie się łatwiejsze... Zapraszamy wszystkich, wróżby bez rejestracji tylko do 14 lipca. Przyjdź i napisz swoje pytanie kartylosu.cba.pl

Gość gość
Ponawiam zaproszenie. Większość osób, które dzisiaj przyszły i zadały pytanie już otrzymali odpowiedź :) Zapraszamy jeszcze dziś, no i oczywiście w ciągu najbliższych dwóch dni - aż do 14 lipca na darmowe, nie wymagające rejestracji wróżby. Wejdź na forum, znajdź temat "Pierwszy Rok za nami - wróżby dla Ciebie" i wpisz się do tematy, osoby wróżącej. Zapraszamy! :) forum ezoteryczne kartylosu.cba.pl

Gość bilkko
Ponawiam zaproszenie. Większość osób, które dzisiaj przyszły i zadały pytanie już otrzymali odpowiedź :) Zapraszamy jeszcze dziś, no i oczywiście jutro, bo wróżby trwają tylko do 14 lipca. Zapraszam, wszystkich, którzy chcą poznać swoją przyszłość lub otrzymać wskazówkę jak rozwiązać własne problemy - osoby wróżące chętnie i rzetelnie odpowiadają na pytania. Dodatkowo możesz dowiedzieć się za ile lat weźmiesz ślub lub ile będziesz mieć dzieci. Przyjdź, bo warto :) Wejdź na forum, znajdź temat "Pierwszy Rok za nami - wróżby dla Ciebie" i wpisz się do tematu, osoby wróżącej. Zapraszamy! :) forum ezoteryczne kartylosu.cba.pl

Gość gość
co wy tak nachalnie promujecie to forum? gdyby wroze byli tacy swietni to ludzie by sami tam szli!

Gość malikweronika
a skąd niby mieliby o nim wiedzieć? trzeba zaproponować, nie wiesz że reklama to połowa sukcesu? moim zdaniem dobrze, że reklamują sama skorzystałam, wcześniej nie wiedziałam, ze takie miejsce istnieje. jestem zadowolona, dostałam odpowiedź i wiele mi ona rozjaśniła.

Gość gość
Nie znam takiej wróżby, ja na andrzejki zawsze tradycyjnie leję wosk. Chociaż chcemy ze znajomymi spróbować w tym roku czegoś innego. Podysłam wam link do bloga, gdzie znalazłam kilka fajnych propozycji - https://supermamy.limango.pl/wrozby-andrzejkowe-nie-tylko-dla-dzieci/ . Najbardziej mi się spodobał pomysł, żeby wróżyć z ręki, może być całkiem zabawnie :)