Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Biblia opisuje tylko czasy od narodzin Chrystusa?

Polecane posty

Gość gość

a co z ludzmi pierwotnymi? Nasza cywilizacja istnieje niemal 10tys lat, co z nimi? Co ze starozytnym Egiptem, Inkami,Majami, Sumerami? Dlaczego biblia o tym nie mówi? Stek kłamstw i jedna wielka manipulacja ,najwieksza w dziejach świata !

Gość gość
bo to wymysł chorych ludzi z autorytetem albo sprytna manipulacja i wielowiekowy spisek, kto wie co ukrywają w watykanie, izraelu ? Az strach pomyslec

biblia proszę szanownego pytającego składa się z Nowego i Starego Testamentu który opisuje dzieje przed Chrystusem ST i dzieje po narodzinach Chrystusa NT

Gość gość
proste: za czasow faraonów NIE BYŁO BOGA :D bog sie pojawil troche pozniej hahaha

O ja p*****le. 1. W Biblii jest calkiem duzo o Egipcjanach 2. Inkowie nie istnieli w czasach kiedy Biblia byla pisana 3. W Biblii sa wzmianki o Summerach 4. Faktycznie nie ma nic o Majach 5. Nie bede ci tlumaczyl dlaczego, won do ksiazek, nie jestem wychowawca w szkole specjalnej ani doda elektroda...won

Gość gość
czytałem ostatnio artykuł twierdzący że IQ współczesnej młodzieży jest kilkanascie punktów niższy niż tych sprzed dwudziestu lat :(