Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgielka000

Jak oszukać test ciążowy..? ;)

Polecane posty

Gość mgielka000

Hej Kochani... Wiem, że to trochę (a nawet bardzo głupie) o co pytam ALE ;) Czy jest jakikolwiek sposób żeby wpłynąć na pozytywny wynik testu ciażowego...? Sytuacja jest następująca: Jesteśmy z P (już,aż) 3 lata, on deklaruje, że na chwilę obecną nie chcę dzieci. Ja myślę, że po prostu się boi odpowiedzialności (znając jego). Ja bym chciała bejbika ale nie chcę wymuszać na siłę ;) jeśli chodzi o główne pytanie: Chciałabym tak na jaja poznać jego EWENTUALNĄ reakcję (jakby to było jakbym zaciążyła?). chcę znać jego reakcję. Proszę nie krytykujcie. Wiem o co i PO CO pytam. Są jakieś "babcine" sposoby" ;> ? Wie, strasznie głupie ale w końcu wszystko możliwe ;) Chcę wiedzieć , czy ewentualnie mogę liczyc na Mojego Faceta ;)

Gość gość
polej test octem i włóż na 5 min do zamrażarki

Gość gość
ja też polecam ocet. zadziała nawet w lodówce:)

Gość mgielka000
serio to może działać, czy sobie jaja robicie ? xD Przepraszam, ale nigdy bym nie pomyślała, że mogę coś takiego wymyślić i teraz mi się wydaje, że każdy sobie ze mnie żartuje ;P

Gość mgielka000
czy moje prowo jest aż tak beznadziejne, że nawet nie ocenicie?:(

Gość gość
jeśli, to przeczytałeś twoja sympatia cię pokocha Jeśli tego nie wkleisz...umrze ktoś bliski Przeczytaj i pomyśl imię osoby, którą kochasz, a za 7 dni coś Ci się zdarzy jeśli tego nie zrobisz będziesz miał/miała pecha przez 7 latek.O północy on/ona zrozumie że Cię uwielbia. ;**