Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spicie?

Polecane posty

Gość gość

Razem z dzieckiem w ciagu dnia? Pytanie do mam ktore sa na wychowawczym. Jesli tak to ile? Ile sypiacie noca, czy z pobudkami? Kiedyb wykonujecie obowiazki domowe?

Gość gość
nie nie śpie z dzieckiem w ciagu dnia.ostatnio mały na szczeście ładnie spi w nocy chodzi tak o miedzu 20 a 22 i spi tak do 7-8 w nocy sie zdarza ze trzeba wstac z 2 razy ale jest ok.obowiązki domowe wykonuje w dzień.

Gość gość
Ja nie na wychowawczym,ale zdarza mi sie zdrzemnac,choc tego nie lubie,jestem potem rozbita. Ale odkad co raz rzadziej wstaje do dziecka,a ono zasypia o 21 i spi do 9 to sie wysypiam. Bo wstaje razem z nim.wczesniej nic mnie z lozka nie zwlecze :)

Nie śpię w ciągu dnia bo mam dużo obowiązków. Często wstaję wcześnie ok 4.00 lub 5.00. Jest okres letni praca na działce, dom, dziecko mąż mi nie pomaga

Gość gość
Jestem mamaą od 2 miesięcy drzemkę w dzień zaliczyłam dokładnie dwa razy. Raz jak mały w nocy miał kolki i płakał całą noc, a raz jak mnie bardzo bolała głowa i tabletka nie pomogła. Zazwyczaj wszystko robię jak mały śpi, albo kładę go do fotelika i przed TV i po 30 min śpi.

Gość gość
ja spię i zawsze spałam - teraz pracuję ale nie raz w nd jak synek śpi to padam z nim..

Gość gość
aa obowiązki domowe robiłam zawsze z dzieckiem - pranie obiad sprzątanie zawsze mały robił ze mną lub coś obok.. kiedy on odpoczywał to ja też - wtedy mam tą malutką chwilę dla siebie w ciągu dnia,.