Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeeczka

Dieta mieszana z ALLEVO

Polecane posty

Gość myszeeczka

Witam wszystkich odchudzających się. Od dłuższego czasu próbuję zrzucić nadprogramowe kilogramy, o które wzbogaciłam się tej zimy. Tym razem decyzja zapadła - w poniedziałek startuję. Postanowiłam wspomóc dietę poprzez wyroby ALLEVO (jak w temacie). Jednak zdecydowałam się na system mieszany czyli trzy posiłki ALLEVO plus dwa lekkie na bazie chudego białka, warzyw i mniej słodkich owoców. Jak w każdej diecie nie ma co dać się zwariować. Czekam na wasze opinie :) Zwłaszcza te od osób, które już stosowały/stosują dietę, chcą zacząć razem ze mną lub mają jakąś wiedzę na ten temat.

Gość gość
ja nie wiem jak m8zna fac sie naciagac na to allevo. widzialam cene, woalabym se owocow i warzyw nakupic a nie jakis syf w proszku. oczywiste jest ze po diecie efekt jojo murowany

Gość myszeeczka
Dietę traktuję tylko jako wstęp do racjonalnego odchudzania. Jest to dla mnie głównie rodzaj bodźca, który (o ile skuteczny) będzie pchał mnie do dalszego działania. Poza tym zapewniam, że jeżeli jest się samotną osobą gotującą tylko dla siebie, to zwykłe zakupy niewiele różnią się cenowo od tych "proszków". Duży stopień ma tu również ciekawość. Od poniedziałku będę dodawać wpisy, abyście mogli śledzić moje kroki.

Gość Klara_01
Zjedzenie samych owoców i warzyw nie zapewnia wszystkich potrzebnych minerałów i witamin. A Allevo jest dobrze zbilansowane. Przy odrobinie dyscypliny efektu jojo nie ma, a co ważne to dieta uczy zdrowego stylu odżywiania. Nabiera sie nawyku jedzenia często a po trochu- tak jest lepiej i dla zdrowia i dla sylwetki. Przeszłam tę dietę, skuteczna, smaczna i zdrowa.