Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzuch 8 miesięcy po porodzie. Warto ćwiczyć!

Polecane posty

Gość gość
aha, to wspolczuje, ale najwazniejsze, ze malenstwo zdrowe. ja mam 30l, zero faceta, nawet znajomych, sorry, ze tak zagadalam

Gość gość
Ja mam 26 lat i brzuch taki jak twój miałam w 2 miesiące po porodzie (sn)....bez ćwiczeń, serio. Już 2 tygodnie po porodzie miałąm płaski, tylko skóra byłataka rozciągnięta i linia ciamna widoczna od pępka w dół ale opony nie było ani "flaka". Znajomi którzy nie wiedzieli o mojej ciąży nie wierzyli że że ja mam tak małe dziecko. Rozstępy- czyli elastyczność skóry i nadwaga lub ich brak zależą głównie od genów- są to cechy osobnicze. Można oczywiście wspomagać się dietą i ćwiczeniami ale największy wpływ mają na nasze życie geny...... Pomijam to, że denerwuje mnie ciągłe podkreślanie przez niektóre kobiety jak ciężko po ciąży schudnąć (bo tyło się łatwo i szybko) lub jak pięknie wygląda jakaś gwiazda np 2 miesiące po ciąży. Nie rozumiem dlaczego panuje powszechne przekonanie że ciąża= nadwaga, rozstępy opona na brzuchu i wszelkiego rodzaju depresje. Naprawdę każdy się dziwił że ja dziecko urodziłam a nie widać po mnie "a minęło dopiero kilka miesięcy".

Gość hghghg
niektorzy maja na leb nasrane. dziewczyna wyglada bardzo dobre no i blizna praktycznie nie widoczna. widac, ze oplaca sie miec cesarke niz pozniej problemy z pochwa.

Gość gość
Dokladnie wszystko przez geny,ja mam taki brzuch 6 miesiecy po porodzie a przytylam 30 kg,zero rozstepow i flaka,takze jak ktos ma malo elastyczna skore to zdna cwiczenia nie pomoga

Gość wrażliwa przyszła mama
Bardzo ładny brzuszek, gratuluję :D

Gość gość
Ja mam taki brzuch obecnie,a jestem 3 mc po porodzie sn. Też ludzie nie wierzą,że mam takie małe dziecko. Osiągnęłam już swoją wagę sprzed ciąży,a nawet 2kg mniej.

Gość gość
hghghg ty masz problemy z gowa.Ja pierdziele tyle kobiet rodzi i jakos nie maja problemow z pochwa :) A zato blizna JEST i ja WIDAC.:)

Gość Autorka zdjęcia
Cesarka nie była na moje życzenie. Blizną się nie martwię, najważniejsze, że dziecko mam zdrowe.

Gość Ankanaankaanka
Mi sporo pomógł pas poporodowy BabyOno miałam, mięśnie mi pracowały praktycznie od razu. Szybko mogłam wrócić do ćwiczeń

Gość siostra genowefa
Gratuluję piękny brzuch :-) sama jestem w ciąży i marze o takim brzuchu po porodzie. jeśli mogę spytać kiedy po cesarce czułaś się na siłach żeby zacząć ćwiczyć?

Gość gość
moja mama babcia i ciotka nie mialy rozstepow. ale ja jak juz wsppomnialamm mam na tylku. nie wiem nawet kiedy sie zrobiy, bo nigdy nie bylam grubsza niz 56kg. przy wzrosie ok 160 cyli tragedii nigdy nie bylo. teraz wyjsciowa waga 48kg-utrzymuje taka od ok 10 lat. cwiczenia umiesnily mi cale cialo, moze i wplynely na skore. smaruje sie balsamem na rozstepy. licze sie z tym ze moge miec rozstepy na brzuchu, bo zauwazylam ze rodzina taty ma skonnosci z moim tata wlacznie-z kads w koncu te geny mi sie dostaly. w razie co bede walczyc, minimalizowac.

Gość gość
Co to za brzuch , co za figura, niczym u chłopca, nie ma sie czym chwalić.

Gość gość
pokaż swój :D

Gość gość
ja akurat lubie chlopienca figure, zreszta nie widac calejk sylwetki, wiec jak chcesz figure oceniac?